-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €50 και άνω δες εδώ
maria_kirmanidou
Author

Μαρία Κιρμανίδου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

info@hollandandbarrett.gr

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc, MSc

Holland & Barrett Product Trainer

  • Διαχείριση Βάρους
  • Γαστρεντερική Υγεία
  • Αθλητική Διατροφή
  • Διατροφή & Ψυχική Υγεία

Η Μαρία είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές το 2019, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 2021, τη μεταπτυχιακή της εξειδίκευση, στην αθλητική διατροφή στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου διέμεινε για αρκετό διάστημα. Από το Νοέμβρη του 2022, εργάζεται ως Product Trainer στη Holland & Barrett, γεγονός που την έχει κάνει να αγαπήσει πολύ την εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και τον τεράστιο κόσμο των συμπληρωμάτων. Παράλληλα, ως διαιτολόγος, αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, όπως άτομα που θέλουν να διαχειριστούν το βάρος τους βιώσιμα και αποτελεσματικά, να βελτιώσουν τους δείκτες υγείας τους ή την έκβαση μιας παθολογικής κατάστασης, να ενισχύσουν την αθλητική τους απόδοση ή/και να φροντίσουν τη σχέση τους με το φαγητό.

Η υγεία και η διατροφή του ανθρώπου είναι ένας κλάδος που πάντα τη γοήτευε, καθώς όπως αναφέρει «είναι ιερός σκοπός να αποτελείς μέρος της βελτίωσης της υγείας του ανθρώπου». Θεωρεί τις διατροφικές συνήθειες καθώς και τη διατροφική συμπεριφορά αναπόσπαστο κομμάτι της ποιότητας ζωής του ατόμου και στόχος της είναι, μέσα από το επάγγελμα της, να εκπαιδεύσει διατροφικά τον κόσμο, με τέτοιο τρόπο, που η διατροφή θα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της καθημερινότητάς του.

Ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, και συγκεκριμένα με το βόλεϊ, ενώ παράλληλα αγαπά πολύ τη μαγειρική και τα ταξίδια. 

Αγαπημένα Συμπληρώματα; Ο Κουρκουμάς, η Ashwagandha και τα Προβιοτικά.

Δες όλα τα άρθρα της Μαρίας

diatrofologikos-odigos
cranberry
6_superfoods_to_support_your_immune_system__1_
pexels-run-ffwpu-2530125__1_
pexels-chanwalrus-1059905
how_to_get_the_most_from_vitamin_c__2_
probiotics___irritable_bowel_6
menstruation_and_nutrition
sunscreen
world_health_day_2024
protein_2
menopause
vital_proteins_collagen_peptides_1
turmeric

Κουρκουμάς: Ένα πολλά υποσχόμενο βότανο για υγιείς αρθρώσεις

Ο κουρκουμάς αποτελεί ένα ποώδες φυτό από την οικογένεια Zingiberaceae – «ξαδερφάκι» του ginger - και είναι ένα από τα διασημότερα βότανα, το οποίο έκανε την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια στο Δυτικό κόσμο.

lady-in_the_sun
q10
what_do_we_need_omega_for_main
collagen
pexels-oleksandr-p-320007
probiotic
skincare_1
essential_oils
weight_management_and_nutrition