Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Τα προϊόντα μας

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα, τρόφιμα και ροφήματα. 


holland_barrett_our_products_580x360pix-01

Βιταμίνες & Συμπληρώματα

Στη Holland & Barrett με περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων με στόχο να υποστηρίζουμε τις ανάγκες υγείας και ευεξίας της καθημερινότητας, όπως αυτήν της καρδιάς, των αρθρώσεων, του άγχους, του ύπνο και του ανοσοποιητικού συστήματος. Με εξειδικευμένα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης παράγουμε τα προϊόντα μας στις 6 γραμμές παραγωγής που διαθέτουμε, ώστε να ελέγχουμε την υψηλή ποιότητά τους, αλλά και να τα παρέχουμε σε προσιτές τιμές.
Στόχος μας, μία μοναδική γκάμα προϊόντων που υποστηρίζει τους πελάτες μας στο Ατομικό τους ταξίδι υγείας και ευεξίας.

δες όλες τις Βιταμίνες & τα Συμπληρώματα

Για κάθε σου ανάγκη και των ανθρώπων που αγαπάς

holland_barrett_our_products_580x360pix-03

Φυσικά Προϊόντα Ομορφιάς

Η γκάμα προϊόντων ομορφιάς της Holland & Barrett αποτελείται από υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα, τα οποία εξυπηρετούν πολλαπλές ανάγκες, όπως τη θρέψη και λάμψη της επιδερμίδας, των μαλλιών και του σώματος. Όλα τα προϊόντα ομορφιάς είναι αυστηρά ελεγμένα, ώστε να περιέχουν συστατικά φιλικά προς την υγεία και το περιβάλλον, τα οποία ταιριάζουν με το ήθος μας. Καμιά σειρά ομορφιάς δεν περιέχει parabens και SLS. Στόχος μας να προσφέρουμε ξεχωριστά φυσικά προϊόντα ομορφιάς για κάθε ανάγκη.

δες όλα τα Φυσικά Προϊόντα Ομορφιάς
holland_barrett_our_products_580x360pix-02

Συμπληρώματα Άθλησης

Είτε κάποιος ξεκινάει το ταξίδι στο γυμναστήριο ή είναι έμπειρος επαγγελματίας, η Holland & Barrett τού προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να υποστηρίξει τους στόχους του.

Η γκάμα προϊόντων άθλησης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας, όσον αφορά την ποιότητα, τη γεύση, την ύφη και τα συστατικά, τα οποία περνούν από αυστηρούς ελέγχους. Προσφέρουμε προϊόντα, όπως συμπληρώματα πρωτεΐνης, κρεατίνης και αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και μπάρες πρωτεΐνης διαφόρων γεύσεων.

δες όλα τα συμπληρώματα άθλησης

Συνδύασέ τα με το άθλημα & τη δραστηριότητα που αγαπάς

p4_-_manuka_honey_bogohp__flat__-_hr

Τρόφιμα & Ροφήματα

Στη Holland & Barrett διαθέτουμε ποικιλία σε Τρόφιμα & Ροφήματα, η πλειοψηφία των οποίων απευθύνεται σε άτομα που ακολουθούν εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής, όπως vegetarian, vegan, gluten-free και keto.

Παρέχουμε προϊόντα από φυσικά συστατικά, από υγιεινά σνακ, πρωινό, μέχρι μέλια, αλείμματα, ξηρούς καρπούς και υπερτροφές.

Στόχος μας, μια βιώσιμη και ισορροπημένη διατροφή για όλους.

δες όλα τα Τρόφιμα & Ροφήματα

Βάλε την ισορροημένη διατροφή στην καθημερινή ρουτίνα σου

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Holland & Barrett

Τι προϊόντα μπορώ να βρω στη Holland & Barrett;

Μπορείς να βρεις μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα & τρόφιμα & ροφήματα.

Είναι ποιοτικά τα προϊόντα της Holland & Barrett;

H Holland & Barrett διαθέτει μία αυστηρή λίστα ανεπιθύμητων συστατικών για την υγεία και το περιβάλλον, τα οποία απαγορεύονται σε κάθε ένα από τα προϊόντα που διαθέτει.

Έχει προϊόντα για vegan και vegeterians;

Η πλειοψηφία των προϊόντων είναι κατάλληλα για χοτροφάγους, ενώ παρέχουμε ποικίλες επιλογές. Εκτός των vegan όμως η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει και τους Vegeterians με πληθώρα από επιλογές.

Που παράγονται τα προϊόντα;

Η Holland & Barrett παράγει την πλειονότητα των προϊόντων της στο εργοστάσιό της στη Μεγάλη Βρετανία που βρίσκεται στο Burton-on-Trent.

Είναι τα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον;

Στόχος μας η μακροπρόθεσμη δέσμευση στο να βοηθάμε τον πλανήτη και το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ανανεώσαμε όλες τις συσκευασίες συμπληρωμάτων διατροφής που παράγουμε, οι οποίες αποτελούνται από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό, γεγονός που αντιστοιχεί σε ετήσια χρήση 200 τόνων λιγότερο πλαστικό.

Κάνετε δοκιμές σε ζώα;

Δεν διαξάγουμε δοκιμές σε ζώα στα προϊόντα ή τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας.