Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (μέσω VIVA):

Για τις πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένης κάρτας χρησιμοποιούμε το ασφαλές περιβάλλον της VIVA , όπου μεταφέρεστε στο τελευταίο βήμα του checkout.  Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής Home Delivery, Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.

Είναι αποδεκτές οι εξής κάρτες: Visa / MasterCard / Maestro /  Amex / Diners / JCB

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ go4more

Αν είστε Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, χρησιμοποιώντας κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για τις αγορές σας από το www.hollandandbarrett.gr, επιβραβεύεστε με 1% επί της αξίας αγορών σε go4more πόντους ενώ συγχρόνως έχετε και τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων.


Αντικαταβολή (με extra χρέωση €1,80)

Εάν θέλετε να πληρώσετε με μετρητά υπάρχει η δυνατότητα μόνο για τις παραγγελίες με παράδοση στο χώρο σας (home delivery) και η χρέωση είναι €1,80.


Paypal ( μόνο μέσω Paypal)

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal, όπου μεταφέρεστε αντίστοιχα στο περιβάλλον της. Προϋπόθεση είναι να διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό στο Paypal. Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής πάράδοση στο χώρο σας (Home Delivery), Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.

 

Πληρωμή μέσω IRIS ( μέσω VIVA)

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω IRIS μέσω της VIVA, μόλις μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA θα επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο για να πληρώσετε μέσω του δικού σας webanking. Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής Home Delivery, Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.Google Pay (μέσω VIVA)

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω Google Pay μέσω της VIVA, μόλις μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της  VIVA θα επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο για να πληρώσετε μέσω του Google Pay. Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής Home Delivery, Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.

 

Πληρωμή με e-banking ( ΔΙΑΣ/DIAS) μόνο μέσω VIVA

Για να μπορέσει κάποιος να εκτέλεσει μία πληρωμή μέσω e-banking, μπορεί να το κάνει μόνο επιλέγοντας τη VIVA σαν τελικό τρόπο πληρωμής. Υπάρχουν 2 τρόποι εκτέλεσης της συναλλαγής, ο πρώτος είναι να επιλέξει την επιλογή ΔΙΑΣ/DIAS μέσα στο περιβάλλον της VIVA ή αλλιώς μέσω του μοναδικού "κωδικού πληρωμής" στο περιβάλλον της VIVA που θα δει και μπορεί να συμπληρώσει ψάχνντας στο e-banking του στις πληρωμές μέσω VIVA μέσω του αντίστοιχου υποδείγματος που θα δει από την τράπεζά του. Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής Home Delivery, Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.

 

VivaWallet ( μόνο μέσω VIVA wallet)

Για να μπορέσει κάποιος να εκτέλεσει μία πληρωμή μέσω VIVA Wallet θα πρέπει να είναι κάτοχος λογαριασμού Viva Wallet και να εκτελέσει μέσω της VIVA την αντίστοιχη συναλλαγή. Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους τρόπους αποστολής Home Delivery, Παραλαβή από Κατάστημα ή Παραλαβή από locker.