Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Η ομάδα μας

holland_barrett_expertly_trained_new_1184x360_gr
omada-kifisia2

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 στη Μεγάλη Βρετανία και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα ευεξίας.

Η ομάδα της Holland & Barrett, μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης αποκτά βαθιά γνώση του αντικειμένου και μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές στον καταναλωτή, καλύπτοντας κάθε προσωπική του ανάγκη.

Στη Μεγάλη Βρετανία, το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από το αγγλικό κράτος.

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησής μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα!

Οι ομάδες των καταστημάτων μας απαρτίζονται από ανθρώπους με πάθος, ενθουσιώδεις, αφοσιωμένους, καταρτισμένους και φιλικούς, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν άρτια εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, διαδραματίζοντας θεμελιώδη ρόλο στην επιτυχία της Holland & Barrett.

glyfada

Στη Μεγάλη Βρετανία το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Holland & Barrett αναγνωρίζεται από το αγγλικό κράτος!

Στη Holland & Barrett, όλοι οι εργαζόμενοι είναι ‘Expertly Trained’ και αποκτούν βαθιά γνώση του αντικειμένου μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης στις κατηγορίες των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών και οργανικών καλλυντικών, αθλητικών συμπληρωμάτων και τρόφιμα & ροφήματα και μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές στους πελάτες, καλύπτοντας κάθε προσωπική τους ανάγκη. Αυτό το ενδελεχές πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι αναγνωρισμένο από το αγγλικό κράτος.

Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας σε συνδυασμό με την εταιρική μας κουλτούρα προς τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής μας στον τομέα της υγείας και ευεξίας.

Συχνές ερωτήσεις για την ομάδα της Holland & Barrett

Τι σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι ‘Expertly Trained' ;

Στη Holland & Barrett, όλοι οι εργαζόμενοι είναι ‘Expertly Trained’ και αποκτούν βαθιά γνώση του αντικειμένου μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης στις κατηγορίες των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών και οργανικών καλλυντικών, αθλητικών συμπληρωμάτων και εξειδικευμένης διατροφής και μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές στους πελάτες, καλύπτοντας κάθε προσωπική τους ανάγκη.

Υπάρχει κάποια πιστοποίηση για τους εργαζομένους της Holland & Barrett;

To πρόγραμμα εκπαίδευσης της Holland & Barrett είναι αναγνωρισμένο από το αγγλικό κράτος