Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Σχετικά με εμάς

hnb_orizontal_small_2

Η Holland & Barrett ανακηρύχθηκε «No1 για Βιταμίνες και Συμπληρώματα*» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

*Πωλήσεις σε φυσικά καταστήματα (εξαιρούνται οι διαδικτυακές πωλήσεις)
*Πηγή Kantar Worldpanel Plus Physical Retail |Ηνωμένο Βασίλειο| κλάδο Βιταμίνες, Μέταλλα και Συμπληρώματα Διατροφής | Μερίδιο αξίας % | 29 Οκτώβριου 2023

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1870 και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα ευεξίας. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα Υγείας & Ευεξίας στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ευρώπη και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 σε 24 χώρες παγκοσμίως, καθώς επίσης και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην Ελλάδα τη Holland & Barrett έφερε ο Όμιλος FOURLIS το 2023. Ο Όμιλος FOURLIS είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η Holland & Barrett προσφέρει 4 κατηγορίες προϊόντων:

Holland & Barrett Greece Grand Opening Event

Τα Εγκαίνια της Holland & Barrett στην Ελλάδα!

H Ιστορία μας

Η Holland and Barrett ιδρύθηκε το 1870 στη Μεγάλη Βρετανία και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα ευεξίας. Διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1600 καταστημάτων σε 24 χώρες παγκοσμίως, καθώς επίσης και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.

h_b

Η Ομάδα μας

Η ομάδα της Holland & Barrett, μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης αποκτά βαθιά γνώση του αντικειμένου και μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές στον καταναλωτή, καλύπτοντας κάθε προσωπική του ανάγκη. Στη Μεγάλη Βρετανία, το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από το αγγλικό κράτος.

Βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα βρίσκεται μέσα στην καρδιά μας. Στόχος μας η μακροπρόθεσμη δέσμευση στο να βοηθάμε τον πλανήτη και το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ανανεώσαμε όλες τις συσκευασίες συμπληρωμάτων διατροφής που παράγουμε, οι οποίες αποτελούνται από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό, γεγονός που αντιστοιχεί σε ετήσια χρήση 200 τόνων λιγότερο πλαστικό. Δεν διαξάγουμε δοκιμές σε ζώα στα προϊόντα ή τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας.

aboutus2

Στη Μεγάλη Βρετανία το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Holland & Barrett αναγνωρίζεται από το αγγλικό κράτος!

Ευεξία για όλους

Στη Holland & Barrett έχουμε μεγάλη εξειδίκευση στις βιταμίνες & τα συμπληρώματα και παράγουμε τα περισσότερα προϊόντα μας στη Μεγάλη Βρετανία στο εργοστάσιο παραγωγής μας. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα μας σε προσιτές τιμές, με στόχο να καταστήσουμε την υγεία και την ευεξία τρόπο ζωής για όλους!

Η Holland & Barrett στην Ελλάδα

Η Holland & Barrett είναι εταιρία του Ομίλου FOURLIS. Στόχος του Ομίλου είναι να παίξει ηγετικό ρόλο στον κλάδο και σκοπεύει να αναπτύξει σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων στις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας μέσω της Omnichannel στρατηγικής του, με τα φυσικά καταστήματα να αναπτύσσονται ταυτόχρονα με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το πρώτο κατάστημα της Holland & Barrett στην Ελλάδα

Το Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Κηφισιά

Συχνές ερωτήσεις για την Holland & Barrett στην Ελλάδα

Πότε Ιδρύθηκε η Holland & Barrett;

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, στον κλάδο Health & Wellness. 

Ποιοι ήταν οι ιδρυτές της Holland and Barrett;

Οι Ιδρυτές της Holland and Barrett ήταν ο Alfred Slapps Barrett και τον Major William Holland, οι οποίοι αγόρασαν ένα παντοπωλείο στο Bishop's Stortford, πουλώντας είδη παντοπωλείου και προϊόντα ένδυσης.

Σε πόσες χώρες δραστηριοποιείται η Holland & Barrett;

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 24 χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων η Μεγάλη Βρετανία, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βέλγιο, η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Ιρλανδία και η Κύπρος. Το δίκτυό της υπερβαίνει τα 1.600 καταστήματα!

Πως μπορώ να προμηθευτώ online προϊόντα από το eshop της Holland & Barrett;

Το www.hollandandbarrett.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Holland & Barrett στην Ελλάδα και μπορείς να προμηθευτείς τα original προϊόντα της εταιρίας, τα οποία ακολουθούν και όλες τις διαδικασίες γνωστοποίησης στον ΕΟΦ όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Έφερε στην Ελλάδα την Holland & Barrett o Όμιλος FOURLIS;

Η Holland & Barrett είναι εταιρία του Ομίλου FOURLIS. Στόχος του Ομίλου είναι να παίξει ηγετικό ρόλο στον κλάδο και σκοπεύει να αναπτύξει σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων στις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας μέσω της Omnichannel στρατηγικής του, με τα φυσικά καταστήματα να αναπτύσσονται ταυτόχρονα με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υπάρχουν καταστήματα της Holland & Barrett στην Αθήνα;

Τα 3 πρώτα καταστήματα της Holland & Barrett έχουν ανοίξει στην Γλυφάδα, το Μαρούσι ( The Mall Athens) και στην Κηφισιά. Εκεί βρίσκεται πάντα το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη.