Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Τρόποι Αποστολής & Χρεώσεις

Αποστολές 

Για όλα τα προϊόντα της Holland & Barrett που διαθέτουν την σχετική σήμανση διαθεσιμότητας, ισχύουν οι εξής χρόνοι παράδοσης, για παραγγελίες που που έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 12:00. 

  • Για την Αττική από 1 έως 3 εργάσιμες 
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα από 1 έως 4 εργάσιμες
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές από 2 έως 7 εργάσιμες

Χρεώσεις

Για αποστολές εντός Αττικής η χρέωση είναι €2,99 και με δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €45.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι €2,99 και με δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €45.


Για αποστολές μέσω BOX NOW (24/7) η χρέωση είναι €1,80 και με δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €45.

Για παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν.

Οι χρεώσεις αυτές ισχύουν για παραγγελίες έως και 10 κιλά ( σε βάρος ή ογκομετρικά), μετά το πέρας αυτών των κιλών θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Holland & Barrett ώστε να ενημερωθείτε και να συμφωνήσετε μέσω email για το κόστος της αποστολής. Κάθε 1 κιλό πλέον των 10kg χρεώνεται €1/κιλό. 

Παραλαβή από Κατάστημα

Για παραλαβές από τα Καταστήματα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων παραγγελία on-line και να σας έχει επιβεβαιωθεί μέσω email ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή. Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα πληρώνονται μόνο online και δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής στο κατάστημα. 

Μετά από την ενημέρωσή σας σχετικά με την παραλαβή στο κατάστημα - ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη στο κατάστημα που έχετε επιλέξει, η παραγγελία θα παραμείνει εντός καταστήματος για 3 εργάσιμες ημέρες.

Άρνηση Παραλαβής

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής χωρίς να υπάρχει κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή δική μας υπαιτιότητας ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής των προϊόντων στην αποθήκη μας.