1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Dr Organic Guava Exfoliating Face Wash - 1

Dr. Organic Απολεπιστικό Προσώπου Guava 150ml

από [Dr Organic]

0041528

9,99
Dr Organic Guava Exfoliating Face Wash - 1
Dr. Organic Απολεπιστικό Καθαριστικό Προσώπου

Dr. Organic Απολεπιστικό Προσώπου Guava 150ml

Dr Organic

9,99
Περιγραφή

Απολεπιστικό Καθαριστικό Προσώπου

  • Φωτισμός επιδερμίδας
  • Αναπλήρωση
  • Απαλή απολέπιση

Φωτίστε την επιδερμίδα σας και αναπληρώστε την μετά από μια κουραστική μέρα ή καθαρίστε την για την επόμενη μέρα, με αυτό το απολεπιστικό πλύσιμο προσώπου που δημιουργήθηκε με απολεπιστικά φυτικής προέλευσης. Η βιολογική γκουάβα είναι ένα εξωτικό φρούτο, πλούσιο σε βιταμίνη C και χρησιμοποιήσαμε αυτό το τροπικό συστατικό με το πλούσιο άρωμα λόγω της δυναμικής του φύσης και της μοναδικής του ικανότητας να ωφελεί το δέρμα.

Συστατικά

Συστατικά:

Aloe barbadensis leaf juice, Coco-glucoside, Glycerin, Aqua, Olea Europaea (Olive) seed powder, Sodium lauroyl sarcosinate, Xanthan gum, Decyl glucoside, Psidium guajava (Guava) fruit extract, Luffa cylindrica fruit, Vitis vinifera (Grape) seed powder, Tocopherol, Cetyl hydroxethylcellulose, Gellan gum, Salicylic acid, Parfum, Tetrasodium glutamate diacetate, Citric acid, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Limonene, Linalool.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάντε αφρό πριν ξεπλύνετε.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Όχι για εσωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή με ασυνέχειες δέρμα. Εάν παρουσιαστεί ευαισθησία, διακόψτε τη χρήση. Αποφύγετε την χρήση του προϊόντος εάν έχετε αλλεργία ή ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegans