Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ
Natures Aid Vitamin D3 Drops for Children 50ml - 1
Natures Aid Vitamin D3 Drops for Children 50ml - 2
Natures Aid Vitamin D3 Drops for Children 50ml - 1
Natures Aid Vitamin D3 Drops for Children 50ml - 2

Natures Aid Σταγόνες με Βιταμίνη D3 50ml

από [Natures Aid]

0013407

10,99
Natures Aid Vitamin D3 Drops for Children 50ml - 1
Natures Aid Βιταμίνη D3 Σταγόνες 3 Μηνών - 5 Ετών

Natures Aid Σταγόνες με Βιταμίνη D3 50ml

Natures Aid

10,99
Περιγραφή
Συμπλήρωμα Διατροφής για παιδιά με Βιταμίνη D3, 50mL.

Ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη και παιδιά που θηλάζουν, ηλικίας 3 μηνών έως 5 ετών.

  • Κάθε σταγόνα 1ml παρέχει 400IU βιταμίνης D3.
  • Παρέχει υποστήριξη για την απορρόφηση ασβεστίου σε οστά και δόντια.
Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση ενός υγιούς μυοσκελετικού συστήματος. Οι σταγόνες είναι άοσμες, χωρίς γεύση και μπορούν να ληφθούν απευθείας ή να αναμειχθούν με χυμό φρούτων ή το γεύμα του παιδιού.


Χωρίς τεχνητά αρώματα / Χωρίς συντηρητικά / Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες / Χωρίς σάκχαρα.

Πόσιμο υγρό: 50ml

Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε 1ml περιέχει: %NRV (ΣΗΠ)*
Βιταμίνη D 10 μg (400I.U.) (200%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 120364/11-11-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Τριγλυκερίδια Μεσαίας Αλυσίδας (κλασματωμένου ελαίου καρύδας), Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), Βιταμίνη Ε (D-α τοκοφερόλη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Βρέφη και παιδιά, από νεογέννητα έως 5 ετών: Λαμβάνετε 1 ml ημερησίως. Τοποθετήστε τις σταγόνες στη θηλή της μητέρας ή σε πιπίλα και επιτρέψτε στο μωρό να ρουφήξει την ουσία για 30 δευτερόλεπτα. Εναλλακτικά αναμείξτε το προϊόν στο γάλα φόρμουλας, στο χυμό ή στο φαγητό.

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Καθαρίστε και στεγνώστε το σταγονόμετρο πολύ καλά μετά από κάθε χρήση, χρησιμοποιώντας βρασμένο νερό που έχει κρυώσει.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν το παιδί σας βρίσκετε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε βρέφη που καταναλώνουν 500 ml ή περισσότερο γάλα φόρμουλας ημερησίως.

Το Natures aid Mini drops® Vitamin D3 έχει σχεδιαστεί ειδικά για μωρά που θηλάζουν, βρέφη και παιδιά και δεν συνιστάται η χρήση τους από ενήλικες.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Μετά το άνοιγμα καταναλώστε το περιεχόμενο εντός 4 μηνών.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.