Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 2
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 3
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 4
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 5
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 2
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 3
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 4
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 5

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Μεταβολισμός 60caps

από [Holland & Barrett]

0055369

37,95
Holland & Barrett Tribiotics Metabolism 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotic Συμπλήρωμα Προβιοτικών για υγιή Μεταβολισμό

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Μεταβολισμός 60caps

Holland & Barrett

37,95
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, σκόνη ακτινιδίου LivauxTM, μείγμα βακτηρίων, ασβέστιο και βιταμίνη Β6.

Ενισχύει τα φυσικά σας φιλικά βακτήρια.

Παρουσιάζοντας το H&B Tribiotic

Η ποικιλομορφία των βακτηρίων του εντέρου σας μπορεί να έχει αντίκτυπο σε διάφορους τομείς της υγείας σας. Έτσι, δημιουργήσαμε το H&B Tribiotic, την πιο προηγμένη σειρά για την υγεία του εντέρου, με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για ευεξία. Επειδή πιστεύουμε ότι η καλή υγεία του εντέρου είναι σημαντική.

Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει τριπλής δράσης pre-, pro- και post- βιοτικό σύμπλεγμα - καθώς και ένα προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων, ζωντανών στελεχών βακτηρίων του εντέρου.

Το Tribiotic περιέχει:

Pre - Ίνες ακτινιδίου που είναι ιδιαίτερα καλές για τη διατροφή των φιλικών βακτηρίων σας

Pro - Προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων φυσικών βακτηρίων που φτάνουν στο έντερο ζωντανά

Post - Γαλακτικό ασβέστιο, δίνοντάς σας περισσότερα από τα καλά πράγματα που παράγονται από τα φιλικά βακτήριά σας

Μιλάμε πολύ για το μεταβολισμό όσον αφορά την ενέργεια και το βάρος, αλλά πόσοι από εμάς γνωρίζουν πραγματικά τι είναι ο μεταβολισμός μας και ποια είναι η επιρροή του στο σώμα και τη ζωή μας.

O "μεταβολισμός" αναφέρεται στις χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στο σώμα μας και μας κρατούν ζωντανούς και ακμαίους.
Ωστόσο, όταν μιλάμε για γρήγορο, αργό ή ακόμα και υποτονικό μεταβολισμό, οι περισσότεροι από εμάς μιλάμε για τα επίπεδα ενέργειας και τις θερμίδες που καίμε για να κρατήσουμε το σώμα μας σε κίνηση.

Το Tribiotic Metabolism της Holland & Barrett είναι ένα pre-, pro- και post- complex, το οποίο περιέχει ένα κλινικά μελετημένο μείγμα 6 ειδικά προσαρμοσμένων στελεχών βακτηρίων, μαζί με επιλεγμένα συστατικά, όπως πράσινο τσάι και βιταμίνη Β6, για την υποστήριξη του υγιούς μεταβολισμού της οξείδωσης του λίπους. Επιπλέον, έχουμε προσθέσει ασβέστιο στο σκεύασμά μας που βοηθά στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας των πεπτικών ενζύμων.

Το Tribiotic Metabolism περιέχει επίσης δύο μεταβολικά must-haves: εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και βιταμίνη Β6.

Γνωστή και ως πυριδοξίνη, η βιταμίνη Β6 είναι ένα θρεπτικό συστατικό που είναι ζωτικής σημασίας για έναν υγιή μεταβολισμό, βοηθώντας το σώμα μας να επεξεργάζεται τις τροφές που τρώμε για να παράγει σταθερή, αξιοποιήσιμη ενέργεια.

Πράσινο τσάι και καλή υγεία

Γεμάτο αντιοξειδωτικά, το πράσινο τσάι είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες επιλογές συμπληρωμάτων για όσους αναζητούν μια αύξηση του μεταβολισμού.

Είναι τόσο ισχυρή η πράσινη ουσία, που οι έρευνες δείχνουν ότι όχι μόνο τροφοδοτεί την άσκηση, αλλά ότι μπορεί ακόμη και να βοηθήσει το σώμα σας να κάψει έναν μικρό αριθμό θερμίδων ενώ είστε σε κατάσταση ανάπαυσης, διατηρώντας το μεταβολισμό σας σε λειτουργία ενώ χαλαρώνετε.

Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με τη φιλική προς το μεταβολισμό βιταμίνη Β6 και ένα τριβιοτικό σύμπλεγμα σημαίνει ότι όχι μόνο λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για ένα ισορροπημένο μικροβίωμα του εντέρου, αλλά βοηθάτε και στην εκκίνηση του μεταβολισμού σας.

Περιέχει καφεΐνη, δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους (20mg / 2 κάψουλες).

60 κάψουλες

Διατροφικές Πληροφορίες
2 κάψουλες περιέχουν: %NRV (ΣΗΠ)*
Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (4:1)
αντιστοιχεί με:
250 mg**
φύλλα πράσινο τσάι 1000 mg
Σκόνη Ακτινιδίου LivauxTM 150 mg**
Βιταμίνη Β6 1,4 mg (100%*)
Ασβέστιο 120 mg (15%*)
Μείγμα Βακτηρίων [συγκαλλιέργεια βακτηρίων Bifidobacterium
(Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20),
Lactobacillus plantarum CUL66,
συγκαλλιέργεια βακτηρίων Lactobacillus acidophilus (CUL60 και CUL21),
Bifidobacterium animalis
subsp. lactis CECT 8145]
35 δις CFU (Μονάδες Σχηματισμού Αποικιών)**

*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 119272/10-11-2022

Συστατικά

Συστατικά:

Γαλακτικό Ασβέστιο, Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis), Κάψουλα (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), Σκόνη ακτινιδίου LivauxTM (Actinidia chinensis), συγκαλλιέργεια βακτηρίων Lactobacillus acidophilus (CUL60 και CUL21), Διογκωτικό (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Ανθρακικό Ασβέστιο, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium συγκαλλιέργεια βακτηρίων Bifidobacterium (Bifidobacterium animalis subsp. lactis και Bifidobacterium bifidum), Αντισυσσωματωτικά (διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο), Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).  

Το προϊόν περιέχει ξηραντικό για την απορρόφηση της υγρασίας, επομένως μην απορρίψετε το ξηραντικό. Απαγορεύεται η κατανάλωση του ξηραντικού.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 2 δισκία ημερησίως με μεγάλη ποσότητα υγρών. Μη λαμβάνετε τις κάψουλες μαζί με ζεστά ροφήματα καθώς η θερμότητα σκοτώνει τα βακτήρια.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν ενδείκνυται για άτομα κάτω των 18 ετών.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans