Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 2
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 3
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 4
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 5
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 2
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 3
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 4
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 5

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Ανοσοποιητικό 60caps

από [Holland & Barrett]

0055429

35,99
Holland & Barrett Tribiotics Immunity 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Tribiotic Συμπλήρωμα Προβιοτικών για Ανοσοποιητικό

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Ανοσοποιητικό 60caps

Holland & Barrett

35,99
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με σκόνη ακτινιδίου LivauxTM, μείγμα βακτηρίων, βιταμίνη D, ασβέστιο και σελήνιο.

Ενισχύει τα φυσικά σας φιλικά βακτήρια.

Παρουσιάζοντας το H&B Tribiotic

Η ποικιλομορφία των βακτηρίων του εντέρου σας μπορεί να έχει αντίκτυπο σε διάφορους τομείς της υγείας σας. Έτσι, δημιουργήσαμε το H&B Tribiotic, την πιο προηγμένη σειρά για την υγεία του εντέρου, με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για ευεξία. Επειδή πιστεύουμε ότι η καλή υγεία του εντέρου είναι σημαντική.

Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει τριπλής δράσης pre-, pro- και post- βιοτικό σύμπλεγμα - καθώς και ένα προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων, ζωντανών στελεχών βακτηρίων του εντέρου.

Το Tribiotic περιέχει:

Pre - Ίνες ακτινιδίου που είναι ιδιαίτερα καλές για τη διατροφή των φιλικών βακτηρίων σας

Pro - Προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων φυσικών βακτηρίων που φτάνουν στο έντερο ζωντανά

Post - Γαλακτικό ασβέστιο, δίνοντάς σας περισσότερα από τα καλά πράγματα που παράγονται από τα φιλικά βακτήριά σας

Τι ακριβώς, λοιπόν, έχει να κάνει το έντερό μας με το ανοσοποιητικό μας σύστημα;

Για αρχή, τα κύτταρα που προστατεύουν το σώμα μας δεν παράγονται μόνο στους λεμφαδένες.

Στην πραγματικότητα, μεγάλος αριθμός σημαντικών ανοσοποιητικών κυττάρων δημιουργείται από τα λεμφοειδή θυλάκια στο λεπτό έντερο.

Στο έντερό σας, επίσης, το εντερικό επιθήλιο, ένα στρώμα κυττάρων που εκκρίνει βλέννα, επικοινωνεί με τα κύτταρα που συμμετέχουν στην ανοσολογική απόκριση, καλώντας τα να αναλάβουν δράση όποτε χρειάζεται υποστήριξη.

Ένα σύμπλεγμα που περιέχει ίνες ακτινιδίου και γαλακτικό ασβέστιο για την τροφοδοσία των καλών ωφέλιμων βακτηρίων, μαζί με ένα προσαρμοσμένο μείγμα οκτώ κλινικά μελετημένων φιλικών βακτηρίων, το συμπλήρωμα Tribiotic Immunity είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος του εντέρου σας, μαζί με βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξη της φυσικής ανοσίας.

Επιλέγοντας τις καλύτερες βιταμίνες για το ανοσοποιητικό σύστημα

Οι κάψουλες Tribiotic Immunity όχι μόνο εμπλουτίζουν τα φυσικά βακτήρια που βρίσκονται στο έντερό σας, αλλά περιέχουν επίσης θρεπτικά συστατικά που έχουν επιλεγεί ειδικά για την καλή τους λειτουργία γύρω από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Βοηθώντας στη μείωση του οξειδωτικού στρες στο σώμα, το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (αντίθετα, η έλλειψή του συνδέεται με ασθενέστερη ανοσία).

Η βιταμίνη D, εν τω μεταξύ, είναι επίσης ζωτικής σημασίας για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
Διατηρώντας καλά επίπεδα τόσο βιταμίνης D όσο και σεληνίου, μαζί με δισεκατομμύρια ωφέλιμα βακτήρια για να διασφαλιστεί ότι φτάνουν στο έντερο ζωντανά και έτοιμα να λειτουργήσουν, το Tribiotic Immunity βοηθά το μικροβίωμα του εντέρου σας να ευδοκιμήσει και διασφαλίζει ότι ο οργανισμός σας έχει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα υγιές.

Η βιταμίνη D και το σελήνιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

60 κάψουλες

Διατροφικές Πληροφορίες
2 κάψουλες περιέχουν: %NRV (ΣΗΠ)*
Σκόνη Ακτινιδίου LivauxTM 150 mg**
Ασβέστιο 120 mg (15%*)
Σελήνιο 55 mg (100%*)
Βιταμίνη D 10 μg (400 I.U.) (200%*)
Μείγμα Βακτηρίων
[συγκαλλιέργεια βακτηρίων Bifidobacterium (Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20),
συγκαλλιέργεια βακτηρίων Lactobacillus acidophilus (CUL60 και CUL21), Probi Defendum®
(Lactobacillus plantarum HEAL9TM + Lactobacillus paracasei 8700:2), Lactobacillus gasseri Lg-36, Lactobacillus casei Lc-11
35 δις CFU (Μονάδες Σχηματισμού Αποικιών)**

*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει θεσπιστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 119274/10-11-2022

Συστατικά

Συστατικά:

Γαλακτικό Ασβέστιο, συγκαλλιέργεια βακτηρίων Lactobacillus acidophilus (CUL60 και CUL21),  Κάψουλα (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), Σκόνη Ακτινιδίου LivauxTM (Actinidia chinensis), Διογκωτικό (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), Ανθρακικό Ασβέστιο, Probi Defendum® (Lactobacillus plantarum και Lactobacillus paracasei), Συγκαλλιέργεια βακτηρίων Bifidobacterium (Bifidobacterium animalis subsp. lactis και Bifidobacterium bifidum), Αντισυσσωματωτικά (διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο), Σεληνιώδες Νάτριο, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei, Βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη).

Το προϊόν περιέχει ξηραντικό για την απορρόφηση της υγρασίας, επομένως μην απορρίψετε το ξηραντικό. Απαγορεύεται η κατανάλωση του ξηραντικού.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως με επαρκή ποσότητα υγρών. Μη λαμβάνετε τις κάψουλες μαζί με ζεστά ροφήματα καθώς η θερμότητα σκοτώνει τα βακτήρια. 

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians