1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 1
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 2
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 3
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 4
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 5
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 1
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 2
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 3
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 4
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 5

Dose & Co Συμπλήρωμα Κολλαγόνου χωρίς λακτόζη με γεύση βανίλια 340g

από [Dose & Co]

0046456

44,99
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer Vanilla 340g - 1
Dose & Co Dairy-Free Collagen Creamer

Dose & Co Συμπλήρωμα Κολλαγόνου χωρίς λακτόζη με γεύση βανίλια 340g

Dose & Co

44,99
Περιγραφή
Dose & Co Συμπλήρωμα Διατροφής με πεπτίδια βόειου κολλαγόνου, 340g.
 
Kρεμώδες, με υπέροχη γεύση βανίλιας, το συμπλήρωμα κολλαγόνου Dose & Co χωρίς λακτόζη περιέχει 10g υψηλής ποιότητας & βιώσιμης προέλευσης βοοειδούς κολλαγόνου.

Χωρίς γλουτένη, GMO free, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, το συμπλήρωμα κολλαγόνου Dose & Cο είναι επίσης κατάλληλο για όσους ακολουθούν κετογονική δίαιτα.

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας. Είναι η "κόλλα" που μας κρατάει ενωμένους, συνδέοντας τα πάντα, από το δέρμα μέχρι τα οστά, τους μύες, τους τένοντες και τους συνδέσμους. 

Με το πέρας της ηλικίας, μειώνεται η ικανότητα παραγωγής κολλαγόνου και ως αποτέλεσμα, αρχίζουν να γίνονται ορατές οι ρυτίδες, το δέρμα μας αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του και τα μαλλιά και τα νύχια μας αποδυναμώνονται και γίνονται εύθραυστα. Επίσης, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και μια διατροφή πλούσια σε ζάχαρη και επεξεργασμένους υδατάνθρακες δε βοηθούν τη διατήρηση υγιούς επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να χάνεται η ελαστικότητά της. 

Προσθέτοντας ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου στη διατροφή σας, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση των φυσικών αποθεμάτων κολλαγόνου και να απολαύσετε μια πιο λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Τι είδους κολλαγόνο περιέχει το Dose & Co;

Αυτή η κρέμα περιέχει κολλαγόνο τύπου Ι, που βρίσκεται στα οστά, τους τένοντες, το δέρμα, τα όργανα και τους τένοντες, καθώς και κολλαγόνο τύπου ΙΙΙ, που βρίσκεται στο μυελό των οστών.

Από τους διαθέσιμους τύπους κολλαγόνου, το βοοειδές κολλαγόνο έχει την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο για τον ανθρώπινο οργανισμό να αφομοιώσει και να απορροφήσει, δίνοντάς σας μέγιστα αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια.

Χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές ουσίες ή Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (GMO).

Ποσότητα: 340g
Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε 20g περιέχουν:
Πεπτίδια Κολλαγόνου
εκ των οποίων:
11g*
COLLAGEN H050-0301 PEPTIPLUS AGG 8,25g
COLLAGEN VERISOL B 2,75g
Γάλα Καρύδας σε Σκόνη 7,36g
*Παρέχει 10g κολλαγόνου / 20g

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 137562/8-12-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Πεπτίδια κολλαγόνου, γάλα καρύδας σε σκόνη, φυσική αρωματική ύλη.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας (20g) σκόνη σε 200ml καφέ, τσάι, γάλα ή smoothie. Αναμείξτε καλά. Λαμβάνετε μία φορά ημερησίως.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Βιώσιμη Συσκευασία

Παρασκευάζεται στη Γερμανία

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.