1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
natural_doctor_nicotinamide_90caps_9000517

Natural Doctor Συμπλήρωμα Διατροφής με Νικοτιναμίδιο 90caps

από [Natural Doctor]

9000517

18,99
natural_doctor_nicotinamide_90caps_9000517
Natural Doctor Συμπλήρωμα Διατροφής με Νικοτιναμίδιο 90caps

Natural Doctor Συμπλήρωμα Διατροφής με Νικοτιναμίδιο 90caps

Natural Doctor

18,99
Περιγραφή
• Συμπλήρωμα διατροφής με νικοτιναμίδιο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη ψυχολογική λειτουργία.
• Το νικοτιναμίδιο ή η βιταµίνη Β3 είναι µια υδατοδιαλυτή βιταµίνη, που συµµετέχει σε περισσότερες από διακόσιες λειτουργίες του οργανισµού, που σχετίζονται µε το µεταβολισµό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών, ώστε να παραχθεί ενέργεια στα κύτταρα.
• Είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήµατος, του δέρµατος και των βλεννογόνων, ενώ είναι σηµαντική πηγή ενέργειας για τον οργανισµό.
• Το νικοτιναμίδιο λαμβάνει μέρος σε περισσότερες από διακόσιες μεταβολικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του κύκλου του Krebs.
• Συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη ψυχολογική λειτουργία, στην παραγωγή ενέργειας και συμβάλλει στην καλή διατήρηση της κατάστασης του δέρματος και των βλεννογόνων.

90 φυτικές κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες

1 κάψουλα περιέχει:
%NRV* (ΣΗΠ)
Νιασίνη/Βιταμίνη Β3 (ως νικοτιναμίδιο)  500 mg (3.125%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. γνωστοποίησης ΕΟΦ: 71037/28-09-2016
Συστατικά

Συστατικά:

Νικοτιναμίδιο, διοξείδιο του πυριτίου, συστατικά κενής κάψουλας (φυτική κυτταρίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε μια κάψουλα ημερησίως μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans

Χωρίς: Χημικά έκδοχα, πρόσθετη ζάχαρη, χρωστικές, γεύσεις, γλουτένη, gmo.