1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 1
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 2
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 3
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 1
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 2
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 3

Holland & Barrett Πολυβιταμίνη 20 Αναβράζοντα Δισκία

από [Holland & Barrett]

0047277

4,99
Holland & Barrett Multivitamin Effervescent 20 Tablets - 1
Holland & Barrett Πολυβιταμίνη 20 Αναβράζοντα Δισκία

Holland & Barrett Πολυβιταμίνη 20 Αναβράζοντα Δισκία

Holland & Barrett

4,99
Περιγραφή

Τα πολυβιταμινούχα αναβράζοντα δισκία Holland and Barrett είναι μια εύκολη εναλλακτική λύση αντί να καταπίνετε χάπια, δίνοντάς σας και τις δεκατρείς βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να υποστηρίξει την υγεία και την ευεξία. Με τις πολυβιταμινούχες αναβράζουσες ταμπλέτες μας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.

  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • 13 βιταμίνες για υγεία και ευεξία
  • Κατάλληλο για vegetarians και vegans

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος;

  • Απαραίτητες για τον μεταβολισμό που παράγει ενέργεια, οι βιταμίνες Β μας βοηθούν να μετατρέψουμε τις τροφές που καταναλώνουμε σε ενέργεια.
  • Η λήψη του σωστού συνδυασμού βιταμινών δεν σας βοηθά απλώς να διατηρήσετε τη φόρμα και την υγεία σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Οι βιταμίνες Α, C και D απαιτούνται όλες για τη φυσιολογική λειτουργία διαφόρων τμημάτων του ανοσοποιητικού μας συστήματος, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνουμε την καθημερινή μας δόση. Αυτό το συμπλήρωμα το παρέχει.
  • Με απλή ρίψη σε ένα ποτήρι κρύο νερό βρύσης, αυτή η αναβράζουσα πολυβιταμίνη είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα διάλειμμα νερού στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφική αξία ανά μερίδα:
Βιταμίνη Β1 1.10mg
Βιταμίνη Α 800.00μg RE
Φολικό οξύ 200.00μg
Βιταμίνη C 80.00mg
Βιταμίνη Κ 75.00μg
Βιοτίνη 50.00μg
Νιασίνη 16.00mg NE
Βιταμίνη Ε 12.00mg α-TE
Παντοθενικό οξύ 6.00mg
Βιταμίνη D 5.00µg
Βιταμίνη Β12 2.50µg
Βιταμίνη Β6 1.40mg
Βιταμίνη B2 1.40mg
Συστατικά

Συστατικά:

Οξύ (κιτρικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (ανθρακικό νάτριο), γλυκαντικά (σορβιτόλη, σουκραλόζη), αντιπηκτικό (πολυαιθυλενογλυκόλη), άρωμα (άρωμα πορτοκαλιού), βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), χρώμα (κόκκινο παντζάρι), βιταμίνη Ε (οξικό D-άλφα-τοκοφερύλιο), νιασίνη (νικοτιναμίδιο), βιταμίνη Α (οξικό ρετινύλιο), Παντοθενικό οξύ (d-παντοθενικό ασβέστιο), βιοτίνη (d-βιοτίνη), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), φολικό οξύ (πτεροϋλομονογλουταμινικό οξύ), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), βιταμίνη Κ (φυλλοκινόνη (φυτομεναδιόνη)), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει. Όλα τα συμπληρώματα που περιέχουν βιταμίνη Α (προσχηματισμένη ρετινόλη) καλό είναι να αποφεύγονται από όσους τρώνε τακτικά συκώτι και προϊόντα που παρασκευάζονται από συκώτι. Αυτό το προϊόν περιέχει βιταμίνη Α. Μην το πάρετε εάν είστε έγκυος ή είναι πιθανό να μείνετε έγκυος, παρά μόνο κατόπιν συμβουλής γιατρού ή προγεννητικής κλινικής.

Οδηγίες:

Πάρτε 1 αναβράζον δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans