Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ

Μουρουνέλαιο

Ταξινόμηση Προτεινόμενα
  • Σε προσφορά
  • Προτεινόμενα
  • Aύξουσα Τιμή
  • Φθίνουσα Τιμή
  • Α-Ω
  • Ω-Α
Προβολή 20
  • 20
  • 40
  • 80
από 10 προϊοντα
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο & Σκόρδο 240 δισκία
29,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 500mg 120 Κάψουλες
14,95
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 1000mg 120caps
24,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο & Έλαιο Νυχτολούλουδου 60caps
14,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 500mg 60 Κάψουλες
6,49
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 500mg 120 κάψουλες
10,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 1000mg 240 κάψουλες
24,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 1000mg 120 κάψουλες
15,99
Holland & Barrett Μουρουνέλαιο 1000mg 60 κάψουλες
8,99Το Μουρουνέλαιο Holland & Barrett επιλέγεται από τα καλύτερα ψάρια βαθέων υδάτων Σκανδιναβικής προέλευσης. Πλούσια πηγή των απαραίτητων ωμέγα-3 λιπαρών οξέα, EPA & DHA, τα οποία ο οργανισμός δε μπορεί να συνθέσει μόνος του και είναι απαραίτητο να τα λάβουμε μέσω της τροφής ή των διατροφικών συμπληρωμάτων. Η σύσταση κατανάλωσης ψαριού ανέρχεται στις 1-2 φορές την εβδομάδα για την πρόσληψη των απαραίτητων Ω-3 λιπαρών οξέων, κερδίζοντας έτσι από τα πολλαπλά οφέλη αλλά και τις ιδιότητές του.Συχνές ερωτήσεις για το Μουρουνέλαιο!

Τι είναι το Μουρουνέλαιο;

Το Μουρουνέλαιο είναι το πιο διαδεδομένο ιχθυέλαιο το οποίο παράγεται από το ήπαρ των λευκών ψαριών. Από τα υπόλοιπα ιχθυέλαια η εξαγωγή γίνεται από τον ιστό σε αντίθεση με το μουρουνέλαιο.

Μουρουνέλαιο Ιδιότητες: ποιες είναι και πως βοηθά στην καθημερινότητά μας;

To Μουρουνέλαιο έχει πολλές ιδιότητες όπως η βελτίωση της αρτηριακής πίεσης, η υγεία των ματιών, των οστών, η προστασία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Επίσης συμβάλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, προωθώντας παράλληλα την πνευματική ανάπτυξη αλλά και την εγκεφαλική, κάνοντας την καθημερινότητά μας πολύ καλύτερη!

Μουρουνέλαιο οφέλη: ποια είναι αυτά και πόσο σημαντικά είναι για τον οργανισμό;

To Μουρουνέλαιο έχει πολλές ιδιότητες όπως η βελτίωση της αρτηριακής πίεσης, η υγεία των ματιών, των οστών, η προστασία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Επίσης συμβάλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, προωθώντας παράλληλα την πνευματική ανάπτυξη αλλά και την εγκεφαλική, κάνοντας την καθημερινότητά μας πολύ καλύτερη!

Ποιο είναι το καλύτερο μουρουνέλαιο;

Σίγουρα είναι μια ερώτηση που όλου θα ήθελαν να γνωρίζουν. Στη Holland & Barrett με περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας μπορείς να βρεις μουρουνέλαιο μόνο σε συμπλήρωμα αλλά και σε συνδυασμό με Κουρκουμά ή και με Νυχτολούλουδο, συστατικά με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Για πόσο διάστημα μπορώ να παίρνω συμπλήρωμα για Μουρουνέλαιο;

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Για αυτό θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Μουρουνέλαιο κάψουλες: πόσες φορές την ημέρα μπορώ να λαμβάνω;

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας όπως αναφέρουμε και στο ανωτέρω ερώτημα.

Το μουρουνέλαιο αδυνατίζει;

Μια ερώτηση που κάθε φορά μας έρχεται στο μυαλό με οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής ή τροφή. Η απάντηση είναι ότι η ισσοροπημένη διατροφή με την καθοδήγηση ενός ειδικού όταν την χρειαζόμαστε αδυνατίζει. Το Μουρουνέλαιο δεν προσθέτει θερμίδες στη συνήθη δίαιτά μας.