1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
betteryou_magnesium_oil_body_spray_100ml_9000067

BetterYou Διαδερμικό Μαγνήσιο σε Μορφή Σπρέυ 100ml

από [BetterYou]

9000067

16,99
betteryou_magnesium_oil_body_spray_100ml_9000067
BetterYou Διαδερμικό Μαγνήσιο σε Μορφή Σπρέυ 100ml

BetterYou Διαδερμικό Μαγνήσιο σε Μορφή Σπρέυ 100ml

BetterYou

16,99
Περιγραφή
Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στο Magnesium Oil Joint Spray της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί τη πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου.

Επίσης είναι εξ' ολοκλήρου ιονισμένο, επιτρέποντας τη βέλτιστη απορρόφηση του μέσω του δέρματος. Όπως έδειξαν οι μελέτες στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, η απορρόφηση του είναι σταθερή και στη πραγματικότητα αυξάνεται με τη πάροδο του χρόνου.

Το ποσό του μαγνησίου που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από τους ιστούς υπολογίζεται με βάση το πόσο διαλυτή είναι η ένωση του μαγνησίου καθώς και τη ποσότητα ιοντικού μαγνησίου που απελευθερώνεται. Τo Magnesium Oil Joint Spray της Better You εμπεριέχει εξ ολοκλήρου ιονισμένο μαγνήσιο.
Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε δόση (10 ψεκασμοί) παρέχει στον οργανισμό 100mg άμεσα απορροφήσιμου μαγνησίου και 50mg Glucosamine Sulphate.
Συστατικά
Συστατικά:

Συμπυκνωμένο διάλυμα Zechstein Inside® χλωριούχο μαγνήσιο (συγκέντρωση 8%), Glucosamine Sulphate (από οστρακοειδή), αιθέριο έλαιο μενθόλης, αιθέριο έλαιο γωλθερίας.

Πρόσθετες Πληροφορίες
Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ιδανικά οι ψεκασμοί να εφαρμόζονται μετά το ντους, όταν το δέρμα είναι καθαρό και οι πόροι ανοιχτοί. Ύστερα πρέπει να ακολουθεί μασάζ ενώ δεν είναι απαραίτητο το ξέπλυμα ή το σκούπισμα της επιδερμίδας.

Κατά την αρχική εφαρμογή μπορεί να νιώσετε για λίγα δευτερόλεπτα ελαφρύ κνησμό, ο οποίος συμβαίνει λόγω της ταχύτητας απορρόφησης του μαγνησίου. Όσο χαμηλότερα είναι τα κυτταρικά επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό σας τόσο πιο αισθητός είναι ο κνησμός. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν πρόκειται για αλλεργική αντίδραση. Μετά από 3 ή 4 καθημερινές εφαρμογές η αίσθηση αυτή εξαλείφεται. Οδηγίες:

Προτείνονται 2-3 ψεκασμοί ανά εφαρμογή σε κάθε περιοχή (αυχένας, πόδια, χέρια, μέση, κλπ). Μπορείτε να κάνετε 2-3 εφαρμογές καθημερινά.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Παιδιά από 13 χρονών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, για εκείνους που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη, Vegetarians & Vegans