1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
SiS GO Energy + Caffeine Gel Berry 60ml - 1

SiS GO Energy + Τζελ με γεύση μούρο (περιέχει καφεΐνη) 60ml

0031889

2,20
SiS GO Energy + Caffeine Gel Berry 60ml - 1
SiS GO Ισοτονικό Τζελ Μούρο 60ml

SiS GO Energy + Τζελ με γεύση μούρο (περιέχει καφεΐνη) 60ml

2,20
Περιγραφή
Βοηθά στη μείωση της κούρασης & της κόπωσης

Με βιταμίνες Β που απελευθερώνουν ενέργεια

Περιέχει 75mg καφεΐνης

Ζελέ υδατανθράκων με γεύση μούρο, με καφεΐνη και πρόσθετα γλυκαντικά. Η βραβευμένη τεχνολογία τζελ μας, παρέχει γρήγορη ενέργεια με την ώθηση της καφεΐνης. Το SiS GO + Caffeine έχει απολαυστική γεύση και είναι εύπεπτο. Η συσκευασία περιέχει 60ml.


*Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 16 ετών.
Συστατικά
Συστατικά:

Χυμός Elderberry σε σκόνη, Φυσικό άρωμα, πηκτωματοποιητές (Gellan Gum, Xanthan Gum), ρυθμιστές οξύτητας (κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο), καφεΐνη (75mg), συντηρητικά (βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο), γλυκαντικό (ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη), χλωριούχο νάτριο, αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ).
Πρόσθετες Πληροφορίες
Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 16 ετών. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 75mg. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά ή έγκυες γυναίκες. Οδηγίες:

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ανάλογα με τις ανάγκες, καταναλώνετε έως και 3 φακελάκια ανά 60 λεπτά. Μην καταναλώνετε περισσότερα από 4 φακελάκια την ημέρα. Τα SiS GO Gels δεν χρειάζεται να καταναλωθούν με νερό για να είναι αποτελεσματικά. Βεβαιωθείτε ότι είστε ενυδατωμένοι. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά, άτομα κάτω των 16 ετών ή έγκυες γυναίκες. Σε περιπτώσεις που η ανάγκη για ενυδάτωση είναι αυξημένη, τα SiS GO Gels + καφεΐνη μπορούν επίσης να καταναλώνονται μαζί με τα SiS GO Hydro ή GO Electrolyte για να διασφαλιστεί ένας συνδυασμός ενέργειας, καφεΐνης και παροχής υγρών κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Θυμηθείτε:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians