1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
neubria_spark_memory_support_supplement_60caps_9000010

Neubria Spark Συμπλήρωμα για Kαλύτερη Μνήμη & Πνευματική Απόδοση 60caps

από [Neubria]

9000010

29,95
neubria_spark_memory_support_supplement_60caps_9000010
Neubria Spark Συμπλήρωμα για Kαλύτερη Μνήμη & Πνευματική Απόδοση

Neubria Spark Συμπλήρωμα για Kαλύτερη Μνήμη & Πνευματική Απόδοση 60caps

Neubria

29,95
Περιγραφή
Το Νeubria Spark - Memory είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν τη μνήμη και την πνευματική τους απόδοση, χωρίς τη χρήση καφεΐνης. Είναι ένα 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για όσους έχουν εξασθενημένη μνήμη ή επιθυμούν καλύτερη νοητική απόδοση και πιο αποτελεσματική ανάκληση πληροφοριών.

• Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Clarity" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την υγιή νοητική λειτουργία, μαζί με κιτικολίνη, Q10, βιταμίνες και μέταλλα.
• Το βοτανικό μείγμα "Clarity" περιέχει εκχυλίσματα Ασβαγκάντα, Κουρκουμά, Μπακόπα, Τζίνγκο Μπιλόμπα, Δενδρολίβανου και Φασκόμηλου, τα οποία συνδυάζονται για τη βελτίωση της μνήμης και της πνευματικής απόδοσης.
• Η Ασβαγκάντα συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου. Ενισχύει την προσοχή και την ταχύτητα επεξεργασίας πληροφοριών. Βοηθά στην πνευματική ισορροπία, τη μάθηση, τη μνήμη και την ανάκληση πληροφοριών.
• Ο Κουρκουμάς περιέχει κουρκουμίνη, που σύμφωνα με μελέτες έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Φαίνεται ότι έχει νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Είναι ιδανικός για την ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας ως συστατικό συμπληρώματος διατροφής για τον εγκέφαλο.
• Το Μπακόπα βοηθά στην εστίαση, τη συγκέντρωση, την πνευματική διαύγεια και τη μνήμη, ειδικά σε περιόδους άγχους και όταν αυτές εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου.
• Το Τζίνγκο Μπιλόμπα είναι ένα βότανο που τονώνει την μικροκυκλοφορία. Βοηθά στην υποστήριξη της εγκεφαλικής λειτουργίας, τη διατήρηση της μνήμης καθώς αυξάνεται η ηλικία και τη διατήρηση της πνευματικής υγείας. Συμβάλλει στην ανάκληση γεγονότων και στη διατήρηση καθαρής σκέψης.
• Το Φασκόμηλο συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης, της μνήμης, στη συγκέντρωση και στη μείωσης της ψυχικής κόπωσης.
• Το Δενδρολίβανο συμβάλλει στη διατήρηση της μνήμης και στην ανάκληση πληροφοριών. Εκτεταμένη έρευνα έχει δείξει ότι περιέχει απαραίτητες βιταμίνες για τη μνήμη και έχει βρεθεί ότι αποτρέπει τη διάσπαση της ακετυλοχολίνης - μιας χημικής ουσίας που είναι σημαντική για τη σκέψη, τη συγκέντρωση και τη μνήμη.
• Η Κιτικολίνη, έχοντας αξιολογηθεί για τα οφέλη της στη μνήμη σε πολλές μελέτες, έχει θετικά αποτελέσματα στη νοητική λειτουργία και συγκεκριμένα στην ικανότητα βελτίωσης της μνήμης εργασίας και την ενίσχυση της συνολικής ενεργοποίησης του εγκεφάλου. Η κιτικολίνη προμηθεύει ενέργεια τα κύτταρα, αυξάνει την πνευματική ενέργεια, ενισχύει την νευροπλαστικότητα, υποστηρίζει τη συγκέντρωση, την εστίαση, την προσοχή και αποτελεί πηγή χολίνης για τη βιοσύνθεση της ακετυλοχολίνης, που είναι ένας πολύ σημαντικός νευροδιαβιβαστής για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.
• Το Συνένζυμο Q10 τροφοδοτεί τα μιτοχόνδρια των κυττάρων για την παροχή της απαραίτητης ενέργειας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να παραμείνει σε εγρήγορση. Υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και μέσω της αντιοξειδωτικής του δράσης προστατεύει από τις νευρικές βλάβες.
• Το Neubria Spark - Memory περιλαμβάνει επίσης ένα ολοκληρωμένο μείγμα 22 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το μυαλό και το σώμα καθημερινά για την καλή υγεία και τη γνωσιακή λειτουργία, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, περιέχει βιταμίνες A, B6, B12, B3, C, D, φολικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό και σελήνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

60 κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
2 κάψουλες περιέχουν: %NRV* (ΣΗΠ)
Βιταμίνη A 800μg (100%*)
Βιταμίνη D 30μg (600%*)
Βιταμίνη E 18mg (150%*)
Βιταμίνη K 90μg (120%*)
Βιταμίνη C 80mg (150%*)
Θειαμίνη (Β1) 4,2mg (380%*)
Ριβοφλαβίνη (Β2) 4,8mg (342%*)
Νιασίνη (Β3) 20mg (125%*)
Βιταμίνη Β6 6mg (428%*)
Φολικό Οξύ 600μg (300%*)
Βιταμίνη Β12 9μg (360%*)
Βιοτίνη 50μg (100%*)
Παντοθενικό Οξύ (Β5) 18mg (300%*)
Ψευδάργυρος 17mg (170%*)
Σελήνιο 55μg (100%*)
Χρώμιο 40μg (100%*)
Σίδηρος 6mg (43%*)
Μαγγάνιο 2mg (100%*)
Μαγνήσιο 58mg (15%*)
Χαλκός 1mg (100%*)
Μολυβδαίνιο 50μg (100%*)
Ιώδιο 150μg (100%*)
Σύμπλεγμα Νατριούχου Κιτικολίνης 80mg**
Συνένζυμο Q10 25mg**
Μείγμα Βοτάνων Clarity - ισοδύναμο σκόνης βοτάνων 1350mg**
Το μείγμα βοτάνων Clarity αποτελείται από Turmeric extract, Bacopa monieri extract, Ashwagandha root extract, Ginkgo biloba extract, Rosemary leaf extract, Sage extract.
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. γνωστοποίησης ΕΟΦ: 73821/16-7-2020
Συστατικά

Συστατικά:

Κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), κιτρικό μαγνήσιο, εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά, βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ), σύμπλεγμα νατριούχου κιτικολίνης (διττανθρακική χολίνη, νατριούχος κιτικολίνη), οξείδιο μαγνησίου, ψευδάργυρος (ως κιτρικός ψευδάργυρος), συνένζυμο Q10 (ουβικινόνη), βιταμίνη Ε (ως DL Alpha tocopheryl Acetate-φορείς: BacopaMonniera Extract, Βιταμίνη B3 (ως νικοτιναμίδιο), Σίδηρος (ως θειικός σίδηρος), Βιταμίνη B5 (ως D-παντοθενικό ασβέστιο), Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha, Vegan Vitamin D3 Oil (ως εκχύλισμα λειχήνα, κλασματοποιημένο έλαιο καρύδας, D-άλφα-τοκοφερόλη), Μαγγάνιο (ως θειικό μαγγάνιο), Βιταμίνη Κ (ως βιταμίνη Κ1-φορέας-μαλτοδεξτρίνη), Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξάλη), Β1 (ως υδροχλωρική θειαμίνη), Βιταμίνη Α (ως παλμιτική βιταμίνη Α-φορείς: ), χαλκός (ως θειικός χαλκός), βιταμίνη Β2 (ως φωσφορική ριβοφλαβίνη 5), εκχύλισμα φασκόμηλου, εκχύλισμα δενδρολίβανου, εκχύλισμα Ginkgo Biloba, Φολικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμινικό οξύ) Χρώμιο (ως πικολινικό χρώμιο), Ιώδιο (ως ιωδιούχο κάλιο), Σελήνιο (ως σεληνικό νάτριο), Μολυβδαίνιο (ως μολυβδαινικό νάτριο), Βιοτίνη (ως D Βιοτίνη), Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες καθημερινά με το φαγητό.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη χρησιμοποιείται από εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά.

Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό, εντός της συσκευασίας του. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans