1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
primavera_geranium_oil_bio_5ml_9000377

Primavera Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Γεράνι 5ml

από [Primavera]

9000377

12,99
primavera_geranium_oil_bio_5ml_9000377
Primavera Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Γεράνι

Primavera Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Γεράνι 5ml

Primavera

12,99
Περιγραφή
Γεράνι (Rose Geranium Oil).

Λατινική ονομασία: Pelargonium graveolens.

Το γεράνι είναι ένα αιθέριο έλαιο ιδανικό για το λεπτεπίλεπτο δέρμα. Εξαιτίας των αντί-φλεγμονωδών ιδιοτήτων του, το γεράνι καταπραΰνει το δέρμα. Χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος προϊόντων φροντίδας σώματος και ευεξίας. Καλό για λάδια προσώπου, λάδια σώματος, μείγματα για μασάζ, για λάδια μπάνιου και για λουλουδένια μείγματα. Συχνά χρησιμοποιείται για εμμηνορροϊκά προβλήματα, εκζέματα, κατάθλιψη, θλίψη, νευραλγία, ένταση, στρες και νευρώδεις καταστάσεις. Άρωμα: ζεστό, λουλουδένιο, ευωδιαστό. Ταιριάζει με τα περισσότερα αιθέρια έλαια. Χαλαρωτικό, αναζωογονητικό, χαρίζει ισορροπία, βοηθά με την εξάντληση, το στρες και την πνευματική αστάθεια, αισθησιακό διεγερτικό. Αντικαθιστά ιδανικά το έλαιο τριαντάφυλλου.

  • Ζεστό, Λουλουδάτο
  • Εξισορροπητικό, Αισθησιακό, Διεγερτικό
  • Καταγωγή: Αίγυπτος
  • Προέρχεται από: Από ολόκληρο το φυτό
Ποσότητα: 5ml
Συστατικά

Συστατικά:

Γεράνι (Rose Geranium Oil), Pelargonium graveolens.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Συνιστώμενη Δοσολογία: 15 σταγόνες σε έλαιο βάσης.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σε σημείο συλλογής επικίνδυνων ή ειδικών απορριμμάτων, σύμφωνα με τους εθνικούς / ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.