1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Vitaboost Turmeric Effervescent 20 Tablets - 1

VitaBoost Κουρκουμάς 20 αναβράζοντα δισκία

από [VitaBoost]

0041303

18,99
Vitaboost Turmeric Effervescent 20 Tablets - 1
VitaBoost Κουρκουμάς Αναβράζοντα

VitaBoost Κουρκουμάς 20 αναβράζοντα δισκία

VitaBoost

18,99
Περιγραφή

Vitaboost Κουρκουμάς, 20 αναβράζοντα δισκία.

Με γεύση πορτοκάλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση για όσους δεν προτιμούν την ταμπλέτα ή την κάψουλα.

Πώς λειτουργεί το VitaBoost Turmeric;

Κουρκουμάς: το μπαχαρικό που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την συνολική υποστήριξη της υγείας μας. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της φλεγμονής στις αρθρώσεις. Το VitaBoost Turmeric περιέχει HydrocurcTM, μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη μορφή κουρκουμά που απορροφάται ευκολότερα από τον οργανισμό.

Βιταμίνη C: Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε πολλαπλές λειτουργίες του οργανισμού, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Μαύρο πιπέρι: το μαύρο πιπέρι μεγιστοποιεί την απορρόφηση του κουρκουμά από τον οργανισμό.

20 αναβράζοντα δισκία.
Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε αναβράζον δισκίο περιέχει: %NRV (ΣΗΠ)*
Εκχύλισμα κουρκουμά Hydrocurc®(Curcuma longa)
παρέχει:
250 mg**
κουρκουμινοειδή 212,5 mg
Βιταμίνη C 40 mg (50%*)
Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (Piper nigrum) (5:1)
αντιστοιχεί με:
0,4 mg**
μαύρο πιπέρι 2 mg
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 136890/7-12-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Κιτρικό Οξύ, Ρυθμιστής Οξύτητας (Όξινο Ανθρακικό Νάτριο), Διογκωτικό (Σορβιτόλη), Αντισυσσωματωτικά (πολυαιθυλενογλυκόλη), Εκχύλισμα Κουρκουμά Hydrocurc®, Γεύση Πορτοκάλι, Βιταμίνη C (ως Ασκορβικό Οξύ), LipisperseTM {Γαλακτοματοποιητές [Πολυγλυκερίδια Λιπαρών Οξεών, Λεκιθίνη (βρώμη)], Αντιοξειδωτικό (Οξική Dl-α-τοκοφερόλη)}, Αντισυσσωματωτικά (διοξείδιο του πυριτίου), Γλυκαντικό (σουκραλόζη), Εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού.

Για τα αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, δείτε τα συστατικά που αναγράφονται με έντονους χαρακτήρες.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 αναβράζον δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε 200ml νερό.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν είναι κατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες και παιδιά κάτω των 12 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegans & Vegetarians