1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 1
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 2
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 3
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 1
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 2
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 3

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Παιδί 12Μ+ 120g

από [Holland & Barrett]

0055456

25,99
Holland & Barrett Tribiotics Childrens Powder Strawberry Flavour 120g - 1
Holland & Barrett Tribiotic Συμπλήρωμα Προβιοτικών σε Σκόνη για Παιδιά με γεύση Φράουλα

Holland & Barrett Tribiotic Προβιοτικά Τριπλή Δράση Παιδί 12Μ+ 120g

Holland & Barrett

25,99
Περιγραφή

Η υγεία του εντέρου σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνολική σας ευεξία και οι διάφοροι παράγοντες του τρόπου ζωής μπορούν να επηρεάσουν την ποικιλομορφία των βακτηρίων του εντέρου σας. Έτσι, δημιουργήσαμε το H&B Tribiotic, την πιο προηγμένη σειρά Biotic Gut Health με προϊόντα προσαρμοσμένα για διαφορετικές ανάγκες ευεξίας, επειδή πιστεύουμε ότι η καλή υγεία του εντέρου είναι σημαντική.Each product contains our advanced triple action biotic pre, pro and post complex plus a tailored blend of clinically studied live friendly bacteria strains.

Κάθε προϊόν περιέχει το προηγμένο βιοτικό μας σύμπλεγμα τριπλής δράσης pre, pro και post καθώς και ένα προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων στελεχών ζωντανών φιλικών βακτηρίων.

Το Tribiotic περιέχει:

  • Pre -Kiwi φυτικές ίνες που είναι ιδιαίτερα καλές για την τροφοδοσία των φιλικών βακτηρίων του παιδιού σας
  • Pro - Προσαρμοσμένο μείγμα κλινικά μελετημένων φιλικών βακτηρίων που φτάνουν ζωντανά στο έντερο του παιδιού σας
  • Post - Γαλακτικό ασβέστιο, που δίνει στο παιδί σας περισσότερα από τα καλά πράγματα που παράγονται από τα φιλικά βακτήρια του

Είναι πλέον γνωστό ότι οι τροφές και τα συμπληρώματα που περιέχουν "φιλικά" βακτήρια μας βοηθούν να θρέψουμε το μικροβίωμα του εντέρου μας.

Το H&B Tribiotic Children είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι ασφαλές και κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 12 μηνών και άνω, είναι ένα σύμπλεγμα προ-, προ- και μεταβιοτικών που περιέχει 7 κλινικά μελετημένα στελέχη βακτηρίων, ένα μείγμα βιταμινών και μετάλλων καθώς και μια προσεκτική επιλογή εκχυλισμάτων φρούτων και λαχανικών που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη του εσωτερικού μικροβιώματος του μικρού σας παιδιού, δημιουργώντας του την ποικιλομορφία που χρειάζεται ο οργανισμός του από μικρή ηλικία.

Εύκολα και βολικά συμπληρώματα

Περιέχοντας το Lab4b, ένα προσαρμοσμένο μείγμα επτά στελεχών ζωντανών βακτηρίων, αυτό το συμπλήρωμα Tribiotic προσφέρει επίσης προ και μετά την εντερική υποστήριξη, σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων, καθώς και μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή εκχυλισμάτων φρούτων και λαχανικών.

Αυτή η βουτιά πρασίνου παρέχει πολλές φυτικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών και των ισοφλαβονών. Χωρίς προβλήματα στη χορήγηση, αυτό το φιλικό προς τους χορτοφάγους συμπλήρωμα προστίθεται απλά στο γάλα, το χυμό ή το νερό, καθιστώντας το εύκολο να το απολαύσουν ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά.

Μπορεί επίσης να πασπαλιστεί πάνω από το πρωινό μπολ με τα δημητριακά ή το γιαούρτι του παιδιού σας, καθιστώντας το H&B Tribiotic λιγότερο δύσκολο στην κατάποση από τα υγρά ή μασώμενα συμπληρώματα.

Πρόσθετη υποστήριξη για το μικροβίωμα του παιδιού σας

Σε αντίθεση με πολλά άλλα συμπληρώματα, το Tribiotic της Holland & Barrett περιέχει επίσης προ και μετά συστατικά, επιλεγμένα για να παρέχουν περισσότερα από όσα χρειάζεται το έντερο για να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Προερχόμενη από το χρυσό ακτινίδιο, η ολικής διατροφής ίνα Livaux μας παρέχει φυσική τροφή για τα καλά βακτήρια σας. Με φυσική υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνες, αυτή η ίνα έχει συγγένεια με τα βακτήρια F.Prau, το κύριο είδος που παράγει βουτυρικό οξύ στο έντερό μας. Δίνοντας στο παιδί σας περισσότερο από το καλό πράγμα που παράγεται από τα βακτήρια, το γαλακτικό ασβέστιο, γνωστό και ως γαλακτικό οξύ, είναι προϊόν και μεταβιοτικό της βακτηριακής ζύμωσης.

Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά δόση:
Βιταμίνη A 400μg RE(1332 I.U.)50%
Βιταμίνη D 10µg(400 I.U.)200%
Βιταμίνη E 6mg α-TE(9 I.U.)50%
Βιταμίνη K 37.5µg50%
Βιταμίνη B1 0.5mg45%
Βιταμίνη B2 0.6mg43%
Νιασίνη 8mg NE50%
Παντοθενικό οξύ 3mg50%
Βιταμίνη B6 0.7mg50%
Φολικό Οξύ 70µg35%
Βιταμίνη B12 0.5µg20%
Βιταμίνη C 30mg38%
Ασβέστιο 120mg15%
Μαγνήσιο 56.25mg15%
Σίδηρος 6.9mg49%
Χαλκός 400µg40%
Ιώδιο 70µg47%
Ψευδάργυρος 5mg50%
Σελήνιο 15µg27%
Livaux™ Golden Kiwi Fruit Powder (Actinidia chinensis) 150mg**
Lactobacillus Salivarus 6.25cfu**
Lactobacillus Acidophilus 3cfu**
Bifidobacterium Co-Culture (Bifidobacerium animalis subsp. lactis, Bifidobacterium bifidum) 2.5cfu**
Lactobacillus Paracasei 1.25cfu**
Lactobacillus reuteri 1cfu**
Bifidobacterium longum 1cfu**
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη**Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ
Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 44528/03-05-2023
Συστατικά

Συστατικά:

Ινουλίνη, μαλτοδεξτρίνη πατάτας, γαλακτικό ασβέστιο, αρωματικές ύλες (σκόνη φράουλας, εκχύλισμα βατόμουρου, άρωμα φραγκοστάφυλου, εκχύλισμα βατόμουρου, άρωμα φράουλας, σκόνη φραγκοστάφυλου), κιτρικό μαγνήσιο, Livaux™ Golden Kiwi Fruit Powder (Actinidia chinensis), Lactobacillus Salivarus, Lactobacillus Acidophilus, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), Φουμαρικό σίδηρο, Σκόνη χυμού παντζαριού, Σκόνη χυμού καρότου, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium longum, Βιταμίνη Ε (DL-alpha-Tocopheryl Acetate), Κιτρικός ψευδάργυρος, Bifidobacterium Co-Culture (Bifidobacerium animalis subsp. lactis, Bifidobacterium bifidum), Lactobacillus Paracasei, Νιασίνη (νικοτιναμίδιο), Βιταμίνη Α (οξικό ρετινύλιο), Βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), Παντοθενικό οξύ (d-παντοθενικό ασβέστιο), σεληνιούχο νάτριο, κιτρικό χαλκό, Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Κ (φυλλοκινόνη (φυτομεναδιόνη)), Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη), φυλλικό οξύ (πτεροϋλομονογλουταμινικό οξύ), Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), ιωδιούχο κάλιο, Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Προσθέστε 1 μεζούρα την ημέρα (4g) σε γάλα, χυμό, γιαούρτι ή πασπαλίστε τα δημητριακά. Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη δόση.

Συμβουλευτικές Πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει. Όλα τα συμπληρώματα που περιέχουν βιταμίνη Α (προσχηματισμένη ρετινόλη) είναι καλύτερο να αποφεύγονται από όσους τρώνε τακτικά συκώτι και προϊόντα που παρασκευάζονται από συκώτι.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians