Refer a Friend! Κέρδισε €6 δωροεπιταγή μέχρι τις 31/07 & ο φίλος που συστήνεις €3 δες εδώ
Balmonds Skin Salvation 60ml - 1

Balmonds Skin Salvation Θρεπτική Ενυδατική Αλοιφή Δέρματος 60ml

από [Balmonds]

0033956

19,99
Balmonds Skin Salvation 60ml - 1
Balmonds Skin Salvation Θρεπτική Ενυδατική Αλοιφή Δέρματος

Balmonds Skin Salvation Θρεπτική Ενυδατική Αλοιφή Δέρματος 60ml

Balmonds

19,99
Περιγραφή

Κρέμα Σώματος

Σχεδιασμένη για χρήση σε εξαιρετικά ξηρές και ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, είναι φτιαγμένη με θρεπτικά συστατικά όπως κερί μέλισσας, χαμομήλι, σπόρους κάνναβης και ελαιόλαδο, τα οποία συμβάλλουν στην καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τρίψτε λίγο στα ξηρά σημεία του σώματός σας και αφήστε τη να ενθαρρύνει την επιδιόρθωση του δέρματος με φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα το κάνει να αισθάνεται πιο απαλό και λείο. Η καταπραϋντική βάση από κερί μέλισσας της αλοιφής βοηθά επίσης στη μείωση τυχόν κοκκινίλας ή φαγούρας. Η κρέμα θρέφει και ενυδατώνει με φυσικό τρόπο το δέρμα. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα και για παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών. Η Balmonds είναι ένα κορυφαίο όνομα στη φυσική περιποίηση του δέρματος και χρησιμοποιεί πάντα μόνο 100% φυσικά συστατικά στα προϊόντα της. Κάθε προϊόν είναι χειροποίητο από ειδικούς στην περιποίηση της επιδερμίδας και είναι πάντα σχεδιασμένο με τα πιο θρεπτικά συστατικά. Ανακαλύψτε την υπόλοιπη σειρά μας από αυτή τη διάσημη μάρκα φυσικής ομορφιάς και ετοιμαστείτε να περιποιηθείτε το δέρμα σας με προϊόντα όπως η Balmonds Daily Moisturising Cream και το Balmonds Intensive Lip Balm.

Συστατικά

Συστατικά:

Olea Europaea (olive) fruit oil*, Cera Alba (beeswax), Carthamus Tinctorius (safflower) seed oil*, Cannabis Sativa (hemp) seed oil*, Aqua & alcohol from tinctures, Calendula Officinalis (calendula) flower extract**, Chamomilla Recutita (chamomile) flower extract**, Stellaria Media (chickweed) extract**, Urtica Dioica (nettle) extract**.

*organic ingredients / βιολογικά συστατικά **biodynamic ingredients / βιοδυναμικά συστατικά.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Απλώστε αρκετή ποσότητα στο σώμα, όσες φορές απαιτείται. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες συμπεριλαμβανομένων και των μωρών άνω των 6 εβδομάδων.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians