-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €50 και άνω δες εδώ
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 1
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 2
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 3
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 4
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 1
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 2
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 3
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 4

Holland & Barrett Βιταμίνη E Συνθετική 400iu 90 Δισκία

από [Holland & Barrett]

0047118

15,99
Holland & Barrett Vitamin E 400iu 90 Capsules - 1
Holland & Barrett Βιταμίνη Ε Συνθετική 400IU 30 Δισκία

Holland & Barrett Βιταμίνη E Συνθετική 400iu 90 Δισκία

Holland & Barrett

15,99
Περιγραφή
Η βιταμίνη E 400iu της Holland & Barrett συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Αυτό το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα βιταμίνης Ε προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία για τα κύτταρα, σε μια απλή στη λήψη κάψουλα. Τα επίπεδα της βιταμίνης Ε στο σώμα αρχίζουν να μειώνονται φυσικά καθώς μεγαλώνετε, οπότε αν αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε αρκετή βιταμίνη Ε μόνο μέσω της διατροφής σας, τότε ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως αυτό μπορεί να βοηθήσει.

 • Βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
 • Συμπλήρωμα βιταμίνης Ε
Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος;

 • Η βιταμίνη Ε είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και εμπλέκεται σε πολλές διαφορετικές διεργασίες στο σώμα. Η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή θρεπτική ουσία, η οποία στην πραγματικότητα αποτελείται από οκτώ διαφορετικές ενώσεις. Το σώμα σας την αποθηκεύει όταν καταναλώνεται και τη χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Τα δισκία βιταμίνης Ε είναι ένας εύκολος τρόπος για να βοηθήσετε στην υποστήριξη του οργανισμού και στην προστασία του από το οξειδωτικό στρες.
 • Ένας από τους σημαντικότερους ρόλους της βιταμίνης Ε στο σώμα είναι η προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, δηλαδή τη βλάβη που προκαλούν τα μόρια που είναι γνωστά ως ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες σχηματίζονται ως αποτέλεσμα των φυσιολογικών διεργασιών στο σώμα. Προκαλούν βλάβες που μειώνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και όταν το σώμα σας εκτίθεται σε αυτές, γερνάει πιο γρήγορα. Η παραγωγή ελεύθερων ριζών αυξάνεται από το κάπνισμα, την έκθεση στη ρύπανση και την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες. Το οξειδωτικό στρες μπορεί να βλάψει τα κύτταρα του δέρματος, τις πρωτεΐνες και το DNA.
 • Η βιταμίνη Ε είναι σημαντική για τους αθλητές επειδή οι ελεύθερες ρίζες απελευθερώνονται μετά την άσκηση και έτσι μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη και προστασία από αυτές αν έχετε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προπόνησης.
Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε δισκίο περιέχει:
Βιταμίνη E 268.00 mg α-TE (400 I.U.) 2233%
*% NRV = Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών **Δεν έχει καθοριστεί NRV
Συστατικά


Συστατικά:

Ζελατίνη, ζελατίνη, υγραντικό (γλυκερόλη), έλαιο ηλιόσπορου.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση.