Εγγράψου στο πρόγραμμα Rewards For Life έως 31/5 και κέρδισε €3 δωροεπιταγή δες εδώ
Holland & Barrett Alpha Lipoic Acid 100mg 60 Capsules - 1

Holland & Barrett Λιποϊκό Οξύ 100mg 60 κάψουλες

από [Holland & Barrett]

0018980

19,95
Holland & Barrett Alpha Lipoic Acid 100mg 60 Capsules - 1
Holland & Barrett Λιποϊκό Οξύ

Holland & Barrett Λιποϊκό Οξύ 100mg 60 κάψουλες

Holland & Barrett

19,95
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με άλφα λιποϊκό οξύ, 100mg, 60 κάψουλες.

Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ που βρίσκεται φυσικά σε κάθε κύτταρο του σώματος. Είναι διαλυτό τόσο σε ιστούς με βάση το νερό όσο και σε λιπίδια και λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά μαζί με άλλα αντιοξειδωτικά του οργανισμού, όπως οι βιταμίνες C & E καθώς και με τη γλουταθειόνη. Συμβάλλει στον μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη).

  • Κάψουλες ταχείας αποδέσμευσης
  • Κατάλληλο για vegetarians και vegans.

60 κάψουλες

Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε κάψουλα περιέχει:
Α-λιποϊκό οξύ 100 mg
Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 142402/20-12-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), άλφα λιποϊκό οξύ, κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), αντιπηκτικοί παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση εάν έχετε ή είχατε διαβήτη ή υπογλυκαιμία, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν ενδέχεται να ενισχύσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και να επηρεάσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans