Διάλεξε 2 προϊόντα και πάρε το 2ο με -50% δες εδώ
Dr Organic Tea Tree Pure Oil 10ml - 1

Dr Organic Έλαιο Tea Tree 10ml

από [Dr Organic]

0083691

9,99
Dr Organic Tea Tree Pure Oil 10ml - 1
Dr Organic Έλαιο

Dr Organic Έλαιο Tea Tree 10ml

Dr Organic

9,99
Περιγραφή

Έλαιο Tea Tree

  • Περιέχει βιοενεργά φυσικά και οργανικά συστατικά
  • Αρωματικό αντισηπτικό άρωμα με φυσικές καθαριστικές ιδιότητες
  • Κατάλληλο για vegetarians και vegans

Το Dr Organic Tea Tree Pure Oil θα αφήσει στο δέρμα σας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Ένα φυσικό αντισηπτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα σας ή εναλλακτικά ως έλαιο αρωματοθεραπείας. Ένα 100% καθαρό αιθέριο έλαιο που είναι ένα αρωματικό αντισηπτικό με φυσικές καθαριστικές ιδιότητες που βοηθούν να διατηρείται το δέρμα σας ενυδατωμένο. Αυτό το vegan έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τσιμπήματα εντόμων και κηλίδες.

Συστατικά

Συστατικά:

Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Limonene.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Για γενική χρήση, ρίξτε μία ή δύο σταγόνες ελαίου σε βαμβάκι και απλώστε στην επιδερμίδα. Για χρήση στην αρωματοθεραπεία προσθέστε 5-6 σταγόνες σε ένα λουτρό. Εναλλακτικά αραιώστε 10-15 ml σε περιέκτη λαδιού.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Συνιστάται να πραγματοποιείτε ένα τεστ ανεκτικότητας του δέρματος αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα. Εάν παρουσιαστεί ευαισθησία, διακόψτε τη χρήση. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το χρώμα και η ομοιογένεια του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα εξαιτίας των συστατικών φυσικής προέλευσης. Αυτό δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans

Σχετικά