Sea Magik Bath Salts 1kg - 1

Sea Magik Bath Salts Άλατα Μπάνιου 1kg

από [Sea Magik]

0073585

8,99
Sea Magik Bath Salts 1kg - 1
Sea Magik Bath Salts Άλατα Μπάνιου

Sea Magik Bath Salts Άλατα Μπάνιου 1kg

Sea Magik

8,99
Περιγραφή

Άλατα Μπάνιου

  • Χαλαρώστε με άλατα μπάνιου από τη Νεκρά Θάλασσα
  • Βοηθά στη διαχείριση διαφόρων παθήσεων του δέρματος
  • Πλούσιο σε μαγνήσιο, κάλιο και βρωμιούχα

Τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας περιέχουν φυσικά μέταλλα, έναν συνδυασμό βρωμιούχων, καλίου και μαγνησίου για τη βελτίωση του ξηρού δέρματος και τη χαλάρωση του σώματος. Ένα φυσικό απολεπιστικό που αφήνει το δέρμα απαλό και λείο. Οι αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες το καθιστούν επίσης κατάλληλο για άτομα που μπορεί να είναι επιρρεπή σε έκζεμα, ψωρίαση και ακμή.

Συστατικά

Συστατικά:

100% φυσικά θαλάσσια άλατα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας πρέπει να διαλύονται στο νερό του λουτρού στις ακόλουθες ποσότητες. Για την ψωρίαση - 1 κιλό σε ζεστό νερό (37 C). Μουλιάστε για 20 λεπτά, ξεπλύνετε και χαλαρώστε για μια ώρα. Επαναλάβετε κάθε τρίτη ημέρα. Για παιδιά κάτω των 10 ετών χρησιμοποιήστε 0,25 kg (ή σύμφωνα με τις οδηγίες) ανά μπάνιο. Για το έκζεμα - 0,25 έως 0,5 κιλά σε χλιαρό νερό, μουλιάστε για 20 λεπτά, ξεπλύνετε και χαλαρώστε. Επαναλάβετε κάθε τρίτη ημέρα. Για τα μωρά, χρησιμοποιήστε 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας στο βρεφικό μπάνιο με μερικές σταγόνες Spa Magik Skin Softener - επαναλάβετε κάθε δεύτερη μέρα. Για την αρθρίτιδα 0,5kg έως 1kg σε ένα ζεστό μπάνιο. Επαναλάβετε καθημερινά. Για διαστρέμματα, μώλωπες, στραμπουλήγματα, ανοιχτές πληγές 0,25 kg έως 1 kg σε ζεστό μπάνιο. Για χαλάρωση - 1 χούφτα σε ζεστό μπάνιο. Ως γενικός οδηγός, όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση ανόργανων συστατικών στο νερό τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegans