Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 1
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 2
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 3
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 4
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 5
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 1
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 2
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 3
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 4
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 5

Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος 30tabs

από [Holland & Barrett]

0047280

8,95
Holland & Barrett Kids Multivits & Iron 30 Tablets - 1
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος

Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος 30tabs

Holland & Barrett

8,95
Περιγραφή
Συμπλήρωμα διατροφής με Πολυβιταμίνες & Σίδηρο.

Σας έχει τύχει ποτέ να νιώθετε ότι είστε λίγο αδιάθετοι, αλλά δεν είστε σίγουροι γιατί;
Μερικές φορές, το αίσθημα λήθαργου μπορεί να είναι ένδειξη ότι απλά δεν λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το σώμα και τον εγκέφαλό σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μία από τις πιο συχνές ελλείψεις ανόργανων συστατικών μεταξύ των κατά τα άλλα υγιών ανθρώπων είναι ο σίδηρος. Γι' αυτό και συνδυάσαμε μια πλήρη πολυβιταμίνη, που περιέχει και τις 13 γνωστές βιταμίνες, με σίδηρο, για να δημιουργήσουμε το συμπλήρωμα Holland and Barrett Multivitamins and Iron.

Αυτή η ταμπλέτα μιας ημέρας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε περισσότερο για υγεία και ζωτικότητα.

Ο σίδηρος παίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά οξυγόνου σε όλο το σώμα, δεσμεύοντας την αιμοσφαιρίνη για τη μεταφορά των ερυθρών αιμοσφαιρίων από τους πνεύμονες σε άλλα κύτταρα. 

Οι βιταμίνες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ενέργεια, μετατρέποντας τα τρόφιμα που καταναλώνονται σε πηγές ενέργειας. Όταν δεν λαμβάνετε αρκετές βιταμίνες, μπορεί να αισθανθείτε κούραση και κόπωση.

Εάν έχετε διαγνωστεί ποτέ με σιδηροπενική αναιμία ή χαμηλά επίπεδα σιδήρου, μπορεί επίσης να έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην ανάκτηση υγιών επιπέδων αυτού του κρίσιμου μεταλλικού στοιχείου. Αυτό συχνά οφείλεται στη σύνδεση μεταξύ του σιδήρου και άλλων βιταμινών.

Ο σίδηρος χρειάζεται άλλα θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσουν στην απορρόφησή του, με τη βιταμίνη C να έχει ιδιαίτερη σημασία. Επομένως, η προσθήκη ενός πολυβιταμινούχου συμπλέγματος στο συμπλήρωμα σιδήρου σας, όταν εμφανίζεται έλλειψη σιδήρου, βοηθά το σώμα σας όχι μόνο να αποκτήσει μια πολύτιμη ένεση σιδήρου, αλλά και συνθήκες για να υποστηρίξει την απορρόφησή του.

30 δισκία

Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε δισκίο περιέχει: %NRV (ΣΗΠ)*
Βιταμίνη Α 750 μg RE (2498 I.U.) (94%*)
Βιταμίνη D3 10 μg (400 I.U.) (200%*)
Βιταμίνη Ε 11 mg α-TE (16 I.U.) (92%*)
Βιταμίνη C 60 mg (75%*)
Βιταμίνη Β2 1.2 mg (86%*)
Βιταμίνη Β1 1.1 mg (100%*)
Νιασίνη 13.5 mg NE (84%*)
Βιταμίνη Β6 1 mg (71%*)
Βιταμίνη Β12 4.5 μg (180%*)
Φολικό Οξύ 300 μg (150%*)
Σίδηρος 7.5 mg (54%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 93305/06-09-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Γλυκαντικό (σορβιτόλη), Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), Αντισυσσωματωτικά (στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου), Φουμαρικός Σίδηρος, Βιταμίνη Ε (οξική D-α-τοκοφερόλη), Νιασίνη (Νικοτιναμίδη), γεύση πορτοκάλι, Βιταμίνη Α (οξικό ρετινύλιο), βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θιαμίνη), Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), φολικό οξύ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη δόση.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν περιέχει σίδηρο, ουσία η οποία αν ληφθεί σε υπερβολική δόση, ενδέχεται να είναι επιβλαβής σε πολύ μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν Βιταμίνη Α (προσχηματισμένη Ρετινόλη) είναι καλύτερο να αποφεύγονται ως επί το πλείστον από άτομα που καταναλώνουν τακτικά συκώτι και παράγωγα του συκωτιού.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians