1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 1
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 2
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 3
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 4
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 5
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 1
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 2
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 3
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 4
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 5

H&B Expert Συμπλήρωμα Νυκτός για Εμμηνόπαυση 60caps

από [H&B Expert]

0061614

39,99
H&B Expert Menopause Night 60 Capsules - 1
H&B Expert Συμπλήρωμα Νυκτός για Εμμηνόπαυση

H&B Expert Συμπλήρωμα Νυκτός για Εμμηνόπαυση 60caps

H&B Expert

39,99
Περιγραφή

Παρουσιάζουμε τη σειρά H&B Expert Menopause:

Η περιεμμηνόπαυση και η εμμηνόπαυση συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα και οι ορμονικές αλλαγές που περνάει το σώμα σας μπορεί να σας κάνουν να μην αισθάνεστε ο εαυτός σας. Τα καλά νέα είναι ότι, σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε, η σειρά H&B Expert Menopause προσφέρει φυσικές δραστικές ουσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι σειρές Menopause Day & Menopause Night Support έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται μαζί για καλύτερα αποτελέσματα. Τι είναι το Expert Peri & Menopause Night Support; Το Holland & Barrett Expert Peri & Menopause Night Support έχει αναπτυχθεί προσεκτικά και επιστημονικά για να συνδυάσει τα πιο αποτελεσματικά και κλινικά μελετημένα συστατικά σε εξειδικευμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • Με κλινικά μελετημένο Genopause®
  • Υποστήριξη για τα νυχτερινά σημάδια της περιεμμηνόπαυσης και της εμμηνόπαυσης
  • Η L-θεανίνη υποστηρίζει τον ύπνο και τη χαλάρωση

Τι το κάνει Expert;

Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να συμβαδίζουν με τα τελευταία προϊόντα και συστατικά στον τομέα της υγείας και της ευεξίας, γι' αυτό θέλαμε να κάνουμε λίγη από τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις των ειδικών διατροφολόγων μας για να εξετάσουμε μια σειρά από επιστημονικές μελέτες και να συγκεντρώσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα που προσφέρουμε. Η σειρά H&B Expert αποτελείται από προϊόντα που περιλαµβάνουν τις πιο προηγµένες φόρµουλες συστατικών µας και δεν θα µπορέσετε να τα βρείτε πουθενά αλλού.

Αυτό το συμπλήρωμα Expert Peri & Menopause Night Support είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην υποστήριξη των νυχτερινών συμπτωμάτων της περιεμμηνόπαυσης και της εμμηνόπαυσης. Επιμεληθήκαμε προσεκτικά αυτή τη σύνθεση ώστε να περιλαμβάνει μερικά από τα πιο προηγμένα και κλινικά μελετημένα συστατικά, όπως Genopause® και L-θεανίνη.Genopause® a clinically studied botanical blend of Ashwagandha, Shatavari, Guduchi and Guggal. Genopause® has been studied in a double-blind randomised placebo-controlled trial.

Genopause® ένα κλινικά μελετημένο βοτανικό μείγμα από Ashwagandha, Shatavari, Guduchi και Guggal. Το Genopause® έχει μελετηθεί σε μια διπλά τυφλή τυχαιοποιημένη δοκιμή ελεγχόμενου εικονικού φαρμάκου.

Συστατικά

Συστατικά:

Genopause® (εκχύλισμα Guggal(Commiphoramukul), εκχύλισμα Ashwagandha(Withaniasomnifera), εκχύλισμα Shatavari(Asparagusracemosus), εκχύλισμα Guduchi(Tinosporacordifolia)), αλεύρι ρυζιού, Σκόνη φύλλων φασκόμηλου (Salvia officinalis), κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλική μεθυλοκυτταρίνη), L-θεανίνη (από Camellia sinensis, φύλλο), εκχύλισμα λουλουδιών λυκίσκου (Humulus lupulus L. ), αντιπηκτικό μέσο (στεατικό μαγνήσιο).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Πάρτε 2 κάψουλες/κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28480/23-03-2023

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegan & Vegetarian