Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 1
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 2
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 3
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 4
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 5
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 6
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 1
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 2
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 3
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 4
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 5
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 6

Miaroma Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα 30ml

0043887

16,18
Miaroma Lavender Blended Essential Oil 30ml - 1
Miaroma Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα

Miaroma Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα 30ml

16,18
Περιγραφή

Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας

Το όνομά της προέρχεται από το λατινικό "lavare", που σημαίνει πλένω και το φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα της λεβάντας έχει συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με την καθαριότητα και την αγνότητα. Το έλαιο λεβάντας Miaroma είναι ένα καθαρό, μη αναμεμειγμένο αιθέριο έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Προσθέστε μια ή δύο σταγόνες σε ένα χαρτομάντιλο και αναπνεύστε για να απολαύσετε τις προφανείς ηρεμιστικές ιδιότητες της λεβάντας ή αναμείξτε με ένα έλαιο φορέα για να το χρησιμοποιήσετε στο μασάζ ή για να λειάνετε τα μαλλιά.
Ένα από τα καλύτερα αιθέρια έλαια για τον ύπνο, η λεβάντα συνιστάται ευρέως σε όσους δυσκολεύονται να κοιμηθούν.
Πιστεύεται ότι δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας, και οι έρευνες δείχνουν ότι η εισπνοή λεβάντας πριν από τον ύπνο μπορεί να βοηθήσει σε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.
Η ικανότητα του αιθέριου ελαίου λεβάντας να προάγει την αίσθηση ηρεμίας σε ορισμένους ανθρώπους το καθιστά επίσης μια δημοφιλή επιλογή για όσους βιώνουν άγχος και στρες.
Το έλαιο λεβάντας βρίσκει συχνά το δρόμο του σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, και όχι μόνο επειδή μυρίζει υπέροχα. Το έλαιο λεβάντας φαίνεται να έχει καθαριστική δράση και ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος που είναι επιρρεπές σε κηλίδες. Ο συνδυασμός με φουντουκιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού, αλλά φροντίστε να αραιώνετε τα αιθέρια έλαια πριν από τη χρήση. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν οφέλη από τη χρήση ελαίου λεβάντας για τα μαλλιά. Είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για τις χημικές θεραπείες για τις ψείρες, καθώς οι εντομοαπωθητικές του ιδιότητες είναι δυνητικά αποτελεσματικές σε αυτές τις ενοχλητικές τρίχες που προσκολλώνται στα μαλλιά. Αντιβακτηριδιακό και αντιμικροβιακό, το έλαιο λεβάντας μπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα υγιέστερο τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στη δημιουργία ενός καλού περιβάλλοντος για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Συστατικά

Συστατικά:

Linalool ● Linalyl Acetate ● 1, 8 cineole ● Camphor ● Terpinene-1-ol-4 ● Alpha Pinene ● Beta

Caryophyllene ● Beta Pinene ● (R)-p-mentha-1,8-diene ● Geranyl Acetate ● Geraniol ● a terpinolene

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Διαλύστε 4-6 σταγόνες για κάθε 20ml ελαίου ανάμειξης πριν τη χρήση. Για μασάζ, για χρήση στο μπάνιο και για εξάτμιση.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Μόνο για εξωτερική χρήση. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 5 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση αιθέριων ελαίων κατά την εγκυμοσύνη. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Αποφεύγετε να αναπνέετε αναθυμιάσεις/σταγονίδια/εκνεφώματα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα / μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/το πρόσωπο/τα αυτιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανίστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σε σημείο συλλογής επικίνδυνων ή ειδικών απορριμμάτων, σύμφωνα με τους εθνικούς / ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans