1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Naturya SuperLatte Matcha 200g - 1
Naturya SuperLatte Matcha 200g - 2
Naturya SuperLatte Matcha 200g - 1
Naturya SuperLatte Matcha 200g - 2

Naturya SuperLatte Matcha Σκόνη Καφέ 200g

από [Naturya]

0060930

11,99
Naturya SuperLatte Matcha 200g - 1
Naturya SuperLatte Matcha Σκόνη Καφέ

Naturya SuperLatte Matcha Σκόνη Καφέ 200g

Naturya

11,99
Περιγραφή

Naturya SuperLatte Matcha

  • Ένα απολαυστικά κρεμώδες μείγμα superfood latte - με πράσινο τσάι matcha, γάλα καρύδας και σκόνες μανιταριών reishi
  • Εμπλουτισμένο με 450 εκατομμύρια ζωντανές βιοκαλλιέργειες και με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο από φύκια για να κρατήσει το πεπτικό σας σύστημα υγιές
  • Το ασβέστιο συμβάλλει επίσης στο φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια και στη διατήρηση φυσιολογικών οστών

Είτε επιλέξετε το matcha ως εναλλακτική λύση στον καφέ για να ξεκινήσετε τη μέρα σας είτε ως απογευματινό pick me up, θα απολαύσετε αυτό το Superfood Latte Matcha από την πρώτη κιόλας γουλιά! Αυτό το μείγμα συνδυάζει τη σκόνη matcha, το κρεμώδες γάλα καρύδας και μια λεπτή πινελιά κανέλας με τους πλούσιους τόνους του μανιταριού reishi. Νόστιμο, λειτουργικό και βολικό, το Naturya Matcha latte θα γίνει σίγουρα ο νέος αγαπημένος σας τρόπος για να χαλαρώσετε και να θρέψετε το σώμα σας.

H ιστορία του πράσινου τσαγιού matcha χρονολογείται από τον 7ο αιώνα, όταν κυριαρχούσαν οι κινεζικές και ιαπωνικές δυναστείες. Τιμούσαν το matcha για την υπέροχη γεύση του και τα φανταστικά οφέλη που έχει στην ευεξία. Τα φύλλα τσαγιού παράγονταν σε μικρές ποσότητες και θεωρούνταν σύμβολο πλούτου και κύρους για αιώνες μετά. Πιστεύεται ότι ένας Ιάπωνας βουδιστής μοναχός έφερε τους σπόρους από την Κίνα στην Ιαπωνία, όπου οι μέθοδοι καλλιέργειας του matcha τελειοποιήθηκαν και τελειοποιήθηκαν για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη αυτού του ισχυρού φυτού για την υγεία. Το Matcha συνεχίζει να γιορτάζεται στην ιαπωνική κουλτούρα, αλλά έχει επίσης αποκτήσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Το πράσινο τσάι matcha μας καλλιεργείται στη σκιά για να διατηρηθεί η περιεκτικότητά του σε χλωροφύλλη, αχνίζεται, ξηραίνεται στον αέρα και αλέθεται με πέτρα σε εξαιρετικά λεπτή σκόνη στην Ιαπωνία, ακολουθώντας τις καλύτερες παραδοσιακές ιαπωνικές πρακτικές για να διατηρηθεί η υπέροχη γεύση και η ανώτερη ποιότητά του. Προμηθεύουμε το Reishi, ένα μανιτάρι με πλούσιους τόνους, που σέβονται οι πολιτισμοί της Άπω Ανατολής για τις βιοδραστικές του ιδιότητες, από την Κίνα, όπου καλλιεργείται και καταναλώνεται εδώ και χιλιετίες. Προσθέσαμε επίσης ασβέστιο από μια φυσική πηγή φυκιών για να υποστηρίξουμε τα επίπεδα ενέργειάς σας και 450 ζωντανές βιοκαλλιέργειες για να διατηρήσουμε το πεπτικό σας σύστημα υγιές!

Καθαρό Βάρος: 200g e

Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενέργεια 507kcal
Λιπαρά 31g
εκ των οποίων κορεσμένα 26g
Υδατάνθρακες 47g
εκ των οποίων σάκχαρα 27g
Εδώδιμες ίνες 5.8g
Πρωτεΐνη 6.5g
Αλάτι 0.53g
Κάλιο 472mg
Ασβέστιο 1353mg
Μαγνήσιο 114mg
Συστατικά

Συστατικά:

Γάλα καρύδας σε σκόνη, ζάχαρη καρύδας, σκόνη MCT, σκόνη Matcha (11%), ασβέστιο από φύκια (4%), σκόνη μανιταριών Reishi (2%), κανέλα σε σκόνη, θαλασσινό αλάτι, Bacillus coagulans (0,14%).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Ανακατέψτε 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας (25g) Matcha SuperLatte με 250ml ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά και απολαύστε! Λόγω της έλλειψης πρόσθετων αυτό το προϊόν μπορεί να σβολιάσει. Απλά κάντε μασάζ στη σακούλα για να σπάσει το περιεχόμενο πριν από τη χρήση. Σφραγίστε και αποθηκεύστε το σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις το ανοίξετε, καταναλώστε το εντός 1 μήνα.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος: βλέπε συσκευασία.

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται εντός 1 μηνός.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans