Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Watermelon 330g - 1

Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Καρπούζι 330g

από [Optimum Nutrition]

0047099

38,99
31,19
Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Watermelon 330g - 1
Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout

Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Καρπούζι 330g

Optimum Nutrition

38,99
31,19
Περιγραφή
Συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη με γεύση καρπουζιού, έτοιμο προς μίξη, με αμινοξέα, καφεΐνη και με γλυκαντικά.

  • Μπορεί να παρέχει υποστήριξη για ενέργεια, συγκέντρωση, ισχύ και απόδοση
  • Περιέχει 175mg καφεΐνης από φυσικές πηγές
  • Γεύση φρέσκο καρπούζι

Αυτή η φόρμουλα σας παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για να επιτύχετε την πραγματική σας δύναμη, συμπεριλαμβανομένων 175mg καφεΐνης από φυσικές πηγές που συμβάλλουν στην αύξηση της εγρήγορσης και της συγκέντρωσης στο γυμναστήριο. Το Gold Standard Pre-Workout είναι φτιαγμένο με κορυφαία συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της κρεατίνης για δύναμη & αυξημένη σωματική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης, υψηλής έντασης δραστηριότητας και βιταμίνες B1, B3, B5, B6 και B12, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική απόδοση ενέργειας. Η Optimum Nutrition περιλαμβάνει επίσης θεμελιώδη συστατικά: CarnoSyn® Beta-Alanine, Citrulline, L-Carnitine & N-Acetyl-Tyrosine τα οποία συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το Gold Standard Pre-Workout μια τέλεια σχεδιασμένη φόρμουλα. Αυτή η φόρμουλα έχει επίσης ανεβάσει τον πήχη στη γεύση, θέτοντας το χρυσό πρότυπο τόσο για την απόδοση όσο και για τη γεύση.

Καθαρό Βάρος: 330g e

Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφική αξία ανά συνιστώμενη δόση (11g):
Βιταμίνη D 5,1μg
Θειαμίνη 2,1mg
Νιασίνη 17mg
Βιταμίνη Β6 2,0mg
Φολικό οξύ 208μg
Βιταμίνη Β12 9,1μg
Παντοθενικό οξύ 10mg
Νιασίνη 1,5mg
Βιταμίνη Β12 0,25μg
Μονοϋδρική κρεατίνη 3,4g
Κρεατίνη 3,0g
Β-αλανίνη 1,5g
Κιτρουλίνη 750mg
Ακετυλιωμένη L καρνιτίνη 375mg
Ν-ακετυλο-L-τυροσίνη 250mg
Καφεΐνη 175mg
Πιπερίνη 5,0mg
Συστατικά

Συστατικά:

Μονοϋδρική κρεατίνη, β-αλανίνη, αρωματική ύλη, οξέα: κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ, L-τρυγικό οξύ, αντισυσσωματικοί παράγοντες:  πυριτικό ασβέστιο και διοξείδιο του πυριτίου, L-κιτρουλίνη, ακετυλιωμένη L καρνιτίνη, πυκνωτικά μέσα: κόμμι κυτταρίνης, κόμμι ξανθάνης και καραγεννάνη, Ν-ακετυλο-L-τυροσίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, εκχύλισμα καρπουζιού (Citrus lanatus), καφεΐνη, γλυκαντικά: σουκραλόζη και ακετοσουλφάμη Κ, χρωστική: Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων, νικοτιναμίδιο, D-παντοθενικό ασβέστιο, κυανοκοβαλαμίνη, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (Piper nigrum), πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, υδροχλωρική θειαμίνη, χοληκαλσιφερόλη.

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, αυγών, σόγιας, αράπικων φιστικιών και καρπών με κέλυφος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Προσθέστε 11g (1 κουταλάκι) (περιέχεται στη συσκευασία) σε 350ml κρύου νερού και ανακατέψτε. Να μην υπερβαίνεται η 1 δόση ημερησίως. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Καφεΐνη: 175mg ανά μερίδα 11g.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν εάν παίρνετε φάρμακα ή είστε υπό την επίβλεψη γιατρού για μια ιατρική πάθηση. Το Gold Standard Pre Workout προορίζεται για κατανάλωση μόνο για υγιείς ενήλικες 18 ετών και άνω. Δεν συνιστάται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή για όσες είναι ευαίσθητες στη βήτα-αλανίνη ή στην καφεΐνη. Μην καταναλώνετε καφεΐνη από άλλες πηγές ενώ παίρνετε αυτό το προϊόν. Η βήτα-αλανίνη μπορεί να προκαλέσει ένα αβλαβές, προσωρινό μυρμήγκιασμα ή αίσθημα έξαψης. Μην καταναλώνετε με αλκοόλ. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
Για χρήση σε ένα πλαίσιο υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος: Βλέπε συσκευασία.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Μην αφαιρείτε το αφυγραντικό.

Θυμηθείτε:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Pescatarians