1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 1
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 2
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 3
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 4
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 5
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 1
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 2
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 3
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 4
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 5

Holland & Barrett Πολυβιταμίνες για Εφήβους με Ωμέγα 3 μασώμενα 60tabs

από [Holland & Barrett]

0047283

14,99
Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega 30 Gummies - 1
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες για Εφήβους με Ωμέγα 3 μασώμενα

Holland & Barrett Πολυβιταμίνες για Εφήβους με Ωμέγα 3 μασώμενα 60tabs

Holland & Barrett

14,99
Περιγραφή

Οι πολυβιταμινούχες τσίχλες Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για να προσλάβουν οι έφηβοι που βρίσκονται στην ανάπτυξη και τις δεκατρείς βιταμίνες - συν τα ωμέγα λιπαρά οξέα - για να υποστηρίξουν την καθημερινή υγεία και ευεξία. Οι ειδικά σχεδιασμένες πολυβιταμίνες για εφήβους είναι μια απολαυστικά γλυκιά τσίχλα με γεύση λεμόνι, κατάλληλη για ηλικίες 11+.

  • Πολυβιταμίνες με ωμέγα 3
  • Υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία
  • Κατάλληλο για Vegetarians και Vegans

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος;

  • Είναι σημαντικό να διατηρούμε το μυαλό και το σώμα μας εφοδιασμένα με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιέχοντας και τις δεκατρείς βασικές βιταμίνες, η πολυβιταμίνη μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εφήβους όλα όσα χρειάζονται για να υποστηρίξουν υγιή οστά και μυς, ένα καλά λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα και έναν υγιή εγκέφαλο. Καθώς και την υποστήριξη της υγείας των ματιών και του υγιούς δέρματος.
  • Σημαντικές για τον μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια, οι βιταμίνες Β βοηθούν το σώμα μας να μετατρέψει τις τροφές που τρώμε σε καύσιμα. Γι' αυτό και φροντίσαμε όλες αυτές οι σημαντικές βιταμίνες Β να είναι συγκεντρωμένες στο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για εφήβους, βοηθώντας το νεαρό σας άτομο να συνεχίσει χωρίς να καίγεται.
  • Τα ωμέγα λιπαρά οξέα βρίσκονται γενικά στα έλαια, σε ορισμένα ψάρια και στους ξηρούς καρπούς - τα ωμέγα 3 είναι ένα υγιές λίπος που βοηθά τον οργανισμό με διάφορους τρόπους. Το DHA είναι ένας τύπος ωμέγα-3 που βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης - με ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA.
Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά ταμπλέτα:
perserving Ποσότητα
Βιταμίνη B1 1.10 mg
Έλαιο Λιναρόσπορου 240.00 mg
Φολικό Οξύ 200.00 µg
Βιταμίνη C 80.00 mg
Βιταμίνη K 75.00 µg
Βιοτίνη 50.00 µg
Νιασίνη 16.00 mg NE
Βιταμίνη E 12.00 mg α-TE
Παντοθενικό οξύ 6.00 mg
Βιταμίνη D 5.00 µg
Βιταμίνη B12 2.50 µg
Βιταμίνη B6 1.40 mg
Βιταμίνη B2 1.40 mg

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28492/23-03-2023
Συστατικά

Συστατικά:

Σιρόπι γλυκόζης, σακχαρόζη, νερό, έλαιο λιναρόσπορου, βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), πηκτικός παράγοντας (πηκτίνη), μαλτοδεξτρίνη, οξύ (κιτρικό οξύ), βιταμίνη Ε (d-άλφα-τοκοφερυλοξικό οξύ), νιασίνη (νικοτιναμίδιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), αντιπηκτικό (κερί καρναούμπα), παντοθενικό οξύ (παντοθενικό d-ασβέστιο), Γεύση (φυσικό άρωμα λεμονιού), Βιταμίνη D (εργοκαλσιφερόλη), Βιταμίνη Β6 (φωσφορική πυριδοξίνη 5′), Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη), Βιταμίνη Β2 (φωσφορική ριβοφλαβίνη 5′), νάτριο), Χρώμα (κουρκουμίνη), Βιταμίνη Κ (Φυλλοκινόνη (Φυτομεναδιόνη)), Φολικό οξύ (L-μεθυλοφωσφορικό ασβέστιο), Βιοτίνη (d-βιοτίνη), Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Πάρτε 2 Gummy(s) την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση.

Πρόσθετες Πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.