1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
betteryou_vegan_health_daily_oral_spray_25ml_9000074_5

BetterYou Vegan Καθημερινό Στοματικό Σπρέι Υγείας 25ml

από [BetterYou]

9000074

25,99
betteryou_vegan_health_daily_oral_spray_25ml_9000074_5
BetterYou Vegan Καθημερινό Στοματικό Σπρέι Υγείας 25ml

BetterYou Vegan Καθημερινό Στοματικό Σπρέι Υγείας 25ml

BetterYou

25,99
Περιγραφή
Το BetterYou Vegan Health Oral Spray περιέχει έναν συνδυασμό θρεπτικών συστατικών επιστημονικά σχεδιασμένων για την υποστήριξη της υγείας των vegans, συμπεριλαμβανομένων των vegan D3, βιταμίνης Β12, σιδήρου και ιωδίου.Το σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει 4 βασικές βιταμίνες και μέταλλα απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, παρακάμπτοντας την πρωτογενή επεξεργασία από το έντερο. Τα μικροσκοπικά σταγονίδια μέσα στο σπρέι απορροφώνται γρήγορα από τη στοματική μεμβράνη του εσωτερικού μάγουλου, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.

Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ παρήγαγε ένα σύστημα παροχής θρεπτικών συστατικών που παρέχει μια αποτελεσματική και βολική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα δισκία και τις κάψουλες.

Αυτό επιτρέπει στο σκεύασμα να εισέλθει γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος για βέλτιστη απορρόφηση.
Διατροφικές Πληροφορίες

Βιταμίνη D3

3000IU / 75μg (micrograms)

Βιταμίνη Β12

6μg

Σίδηρος

5μg

Ιώδιο

150μg

Συστατικά
Συστατικά:

Νερό, αραιωτικό (ξυλιτόλη), γαλακτωματοποιητής (κόμμι ακακίας, λεκιθίνη ηλίανθου), όξινος σίδηρος (σίδηρος), κιτρικό αμμώνιο (σίδηρος), γλυκερίνη, τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), αρωματικό (φυσικά μικτά μούρα), πυκνωτικό (κόμμι ξανθάνης), ιωδιούχο κάλιο (ιώδιο), χοληκαλσιφερόλη (D3), 5-δεοξυαδενοσυλοκοβαλαμίνη (Β12), μεθυλοκοβαλαμίνη (Β12).
Πρόσθετες Πληροφορίες
Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Ψεκάστε προσεκτικά στο στόμα σας, ιδανικά στο εσωτερικό του μάγουλού σας και κρατήστε το για μερικά δευτερόλεπτα.

Αντικαταστήστε το καπάκι μετά τη χρήση. Οδηγίες:

Χρησιμοποιήστε 4 ψεκασμούς ημερησίως (ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας). Μπορεί να λαμβάνεται μαζί ή ξεχωριστά.

Αρχική χρήση: Πιέστε την αντλία 3 φορές για να αρχίσει να ρέει το υγρό. Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Vegetarians, vegans, άτομα που ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη, παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τη μαία ή τον παθολόγο σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συμπληρωματική αγωγή.

Μειώστε τη δοσολογία στο μισό για παιδιά κάτω των 12 ετών, καθώς οι πρόσθετες ημερήσιες ανάγκες τους σε συμπλήρωμα είναι χαμηλότερες από αυτές ενός ενήλικα.