1+1 Δώρο Mix & Match μέχρι τις 19/5 δες εδώ
Vitaboost Immunity Effervescent 20 Tablets - 1

Vitaboost Immunity 20 Αναβράζοντα Δισκία

από [VitaBoost]

0040367

7,99
Vitaboost Immunity Effervescent 20 Tablets - 1
Vitaboost Immunity 20 Αναβράζοντα Δισκία

Vitaboost Immunity 20 Αναβράζοντα Δισκία

VitaBoost

7,99
Περιγραφή

Το VitaBoost Immunity περιέχει μία μεγάλη δόση βιταμίνης C, βιταμίνης D και ψευδαργύρου για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση αντί των δισκίων, απλά διαλύστε αυτά τα αναβράζοντα δισκία με γεύση μανταρίνι σε νερό για ένα γευστικό ρόφημα γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα.

  • Αναβράζοντα δισκία Vitaboost Immunity
  • Περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη D και ψευδάργυρο για την υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Κατάλληλο για vegetarians

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος;

  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, ενώ ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα για τον οργανισμό μας, και για καλό λόγο, καθώς υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Συνιστάται σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου να λαμβάνουν συμπλήρωμα βιταμίνης D κατά τους ψυχρούς μήνες, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο για το σώμα μας να την παράγει χωρίς να εκτίθεται σε αξιοπρεπή ποσότητα ηλιοφάνειας. Η βιταμίνη D είναι το κλειδί για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Αυτές οι ταμπλέτες περιέχουν επίσης βιταμίνη Α για τη διατήρηση της υγείας των ματιών, βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς και μέταλλα όπως χαλκό, χρώμιο, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g:
Εκχύλισμα τζίντζερ (Zingiber officinale) (ρίζα) (20:1 εκχύλισμα, ισοδύναμο με 600mg τζίντζερ) 30mg
Βιταμίνη Α 400μg RE (1,333 I.U.) 50%
Βιταμίνη D 25μg (1,000 I.U.) 500%
Βιταμίνη C 1,000mg 1,250%
Θειαμίνη (βιταμίνη Β1) 1.5mg 136%
Ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) 1.7mg 121%
Νιασίνη 20mg NE 125%
Παντοθενικό οξύ 10mg 167%
Βιταμίνη Β6 10mg 714%
Βιταμίνη Β12 25μg 1,000%
Φολικό οξύ 30μg 15%
Χρώμιο 25μg 63%
Χαλκός 1mg 100%
Σίδηρος 14mg 100%
Μαγνήσιο 56.2mg 15%
Σελήνιο 55μg 100%
Ψευδάργυρος 10mg 100%
Συστατικά

Συστατικά:

Βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (ανθρακικό υδρογόνο νάτριο), κιτρικό οξύ, γλυκαντικά (σορβιτόλη, σουκραλόζη), πολυαιθυλενογλυκόλη, άρωμα μανταρίνι, οξείδιο του μαγνησίου, μαλτοδεξτρίνη, Πυροφωσφορικός σίδηρος, εκχύλισμα τζίντζερ, νιασίνη (ως νικοτιναμίδιο), χρώμα (συμπύκνωμα χυμού παντζαριού), παντοθενικό οξύ (ως παντοθενικό d-ασβέστιο), βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη), Οξείδιο του ψευδαργύρου, άμυλο, θειικός χαλκός, σακχαρόζη, υδροχλωρική θειαμίνη (βιταμίνη Β1), ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), γαλακτωματοποιητής (κόμμι ακακίας), βιταμίνη Α (ως οξικό ρετινύλιο), χλωριούχο χρώμιο, Σεληνιούχο νάτριο, αντιοξειδωτικό (dl-άλφα-τοκοφερόλη), αντιπηκτικό (φωσφορικό τριασβέστιο), φολικό οξύ, βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη), βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη).

*Λιγότερο από 0,5g ζάχαρης ανά 100g.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Δεν είναι κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία ή για άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Οδηγίες:

Πάρτε ένα δισκίο ημερησίως, διαλυμένο σε 200ml νερό για να δημιουργήσετε μια ώθηση σε ένα νόστιμο ρόφημα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians