-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €50 και άνω δες εδώ
nutramins_jointforce_with_q-actin__60caps_9000028

Nutramins Jointforce με Q-Actin® 60caps

από [Nutramins]

9000028

26,24
nutramins_jointforce_with_q-actin__60caps_9000028
Nutramins Jointforce με Q-Actin® 60caps

Nutramins Jointforce με Q-Actin® 60caps

Nutramins

26,24
Περιγραφή
Το Jointforce της Nutramins με Q-Actin®, εκχύλισμα κουρκουμά, χαλκό και βιταμίνη C είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών, στη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων και τη διατήρηση του φυσιολογικού σχηματισμού κολλαγόνου και συνδετικού ιστού. Περιέχει:

• Q-Actin®, που είναι ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τις καλύτερα διατηρημένες ποικιλίες αγγουριού. Το Q-actin® είναι τιτλοδοτημένο να περιέχει τουλάχιστον 1% του ιμινοσακχάρου Ido-Br1. Το Q-Actin® είναι ένα πατενταρισμένο, κλινικά ελεγμένο συστατικό που έχει πιστοποιηθεί για την αποτελεσματική χρήση του σε προϊόντα που προορίζονται για την υγεία των αρθρώσεων σε 2 κλινικές μελέτες. Σε μια τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή κλινική μελέτη, που έλαβε χώρα σε μια περίοδο 6 μηνών σε 7 κέντρα 3 χωρών, 122 άτομα έλαβαν 10 mg Q-actin™ 2 φορές την ημέρα ή 1350 mg ενός συνδυασμού γλυκοζαμίνης/ χονδροιτινης 2 φορές την ημέρα. Η χορήγηση Q-actin έδειξε καλύτερα αποτελέσματα ως προς τη μείωση του WOMAC Score (δείκτης αξιολόγησης της οστεοαρθρίτιδας του γονάτου και του ισχίου), μείωση του VAS-Pain Score (μέθοδος μέτρησης του βαθμού του πόνου σε ανθρώπους που πάσχουν από ρευματικές παθήσεις) και μείωση του LFI Score (μέθοδος αξιολόγησης σε ανθρώπους που πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο.

• Εκχύλισμα κουρκουμα, που περιέχει κουρκουμινοειδή, τα οποία έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία των αρθρώσεων, όπως η προστασία και η διατήρηση της ευλυγισίας, καθώς και η μείωση των φλεγμονών.

• Χαλκό, ένα το ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού.

• Βιταμίνη C, μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με πολλαπλές ωφέλιμες λειτουργίες για το σώμα, όπως η συμβολή της στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των χόνδρων

• H NUTRAMINS προτείνει τη λήψη 1 κάψουλας 2 φορές τη μέρα, με ή πριν τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

60 κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες


2 κάψουλες περιέχουν:

%NRV* (ΣΗΠ)

Q Actin®
Υδατικό εκχύλισμα καρπού αγγουριού (Cucumis sativus), τιτλοδοτημένο σε τουλάχιστον 1% του ιμινοσακχάρου Ido-BR1

20 mg**

Ξηρό εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά (Curcuma longa), τιτλοδοτημένο σε 95% κουρκουμινοειδή ως κουρκουμίνη

80 mg**

Χαλκός (ως ένυδρος κιτρικός χαλκός)

1 mg (100%*)

Βιταμίνη C

80 mg (100%*)

*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ) Αρ. γνωστοποίησης ΕΟΦ: 31239/21-03-2019

Συστατικά
Συστατικά:

Q Actin® Υδατικό εκχύλισμα καρπού αγγουριού (Cucumis sativus), Ξηρό εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά (Curcuma longa), Χαλκός (ως ένυδρος κιτρικός χαλκός), Βιταμίνη C.
Πρόσθετες Πληροφορίες
Οδηγίες:

H NUTRAMINS προτείνει τη λήψη 1 κάψουλας 2 φορές τη μέρα, με ή πριν τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην λαμβάνετε το προϊόν στην παρακάτω περίπτωση: Υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά, ή ταυτόχρονη λήψη αντιδιαβητικής θεραπείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες
Χωρίς:

Τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες. Συντηρητικά, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι και χοίρος. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού.