Διάλεξε 2 προϊόντα και πάρε το 2ο με -50% δες εδώ
SiS GO Isotonic Energy Gel Pineapple 60ml - 1

SiS GO Ισοτονικό Τζελ Ανανάς 60ml

0048610

2,20
SiS GO Isotonic Energy Gel Pineapple 60ml - 1
SiS GO Vegan Ισοτονικό Τζελ Ενέργειας

SiS GO Ισοτονικό Τζελ Ανανάς 60ml

2,20
Περιγραφή
Ενεργειακή υδρογέλη μαλτοδεξτρίνης με γεύση ανανά, με γλυκαντικά.

  • Ισοτονικό ενεργειακό τζελ με γεύση ανανά για γρήγορη, εύπεπτη ενέργεια
  • Κατάλληλο για vegans
  • Γρήγορη ενίσχυση ενέργειας χωρίς ανάγκη για νερό, σε συσκευασία που ανοίγει εύκολα

Το GO Isotonic Energy Gel είναι το πρώτο ισοτονικό τζελ στον κόσμο που προσφέρει αποτελεσματικά μια εύπεπτη και γρήγορη παροχή υδατανθράκων για ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης. Έχουν σχεδιαστεί για να καταναλώνονται χωρίς νερό, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο φουσκώματος που μπορεί μερικές φορές να συμβεί με την υπερβολική κατανάλωση. Σας παρέχει 22 γραμμάρια υδατανθράκων ανά τζελ. Η εξάντληση των αποθεμάτων υδατανθράκων σας κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι μία από τις κύριες αιτίες της κόπωσης. Η παροχή πρόσθετων υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι γνωστό ότι βελτιώνει την απόδοση, τους χρόνους των αγώνων και καθυστερεί την εμφάνιση της κόπωσης. Η ισοτονική φόρμουλα επιτρέπει στο τζελ να αδειάσει γρήγορα από το στομάχι, καθώς δεν χρειάζεται να εισέλθει υγρό στο στομάχι σας για να αραιώσει το τζελ, παρέχοντας γρήγορη ενέργεια. Τα GO Isotonic Energy Gels είναι ιδιαίτερα πρακτικά και μπορούν να μεταφέρονται εύκολα χωρίς την απαίτηση για ογκώδη μπουκάλια.

Καθαρή Ποσότητα: 60ml e

Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφική αξία ανά 100ml:
Ενέργεια 613kJ/144kcal
Λιπαρά 0,1g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 36g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,0g
Πρωτεΐνη 0g
Αλάτι 0,01g
Συστατικά

Συστατικά:

Νερό, μαλτοδεξτρίνη (33%), πηκτωματογόνοι παράγοντες: κόμμι τζελάν και κόμμι ξανθάνης, αρωματική ύλη, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ και κιτρικό άλας του νατρίου, συντηρητικά: Βενζοϊκό νάτριο και Σορβικό κάλιο, γλυκαντικό: ακετοσουλφάμη Κ, χλωριούχο νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Καταναλώνετε μέχρι 3 συσκευασίες x 60ml κατά τη διάρκεια της άσκησης, όπως απαιτείται. Δεν χρειάζεται να καταναλωθεί με νερό για να είναι αποτελεσματικό. Διατηρηθείτε ενυδατωμένοι. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να καταναλώνεται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος: Βλέπε συσκευασία.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians & Pescatarians