Γιόρτασε μαζί μας 1 χρόνος H&B eshop δες εδώ
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 1
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 2
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 3
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 4
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 5
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 1
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 2
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 3
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 4
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 5

Holland & Barrett Multi Action Υποστήριξη για τα Κόκκαλα 120tabs

από [Holland & Barrett]

0046967

39,99
H&B Expert Multi Action Bone Support 120 Tablets - 1
Holland & Barrett Multi Action Υποστήριξη για τα Κόκκαλα

Holland & Barrett Multi Action Υποστήριξη για τα Κόκκαλα 120tabs

Holland & Barrett

39,99
Περιγραφή
Η πιο προηγμένη, πολυδύναμη φόρμουλα υποστήριξης των οστών μας περιλαμβάνει υψηλά επίπεδα βασικών βιταμινών και μετάλλων, καθώς και πρόσθετα συστατικά κόκκινα φύκια και μπαμπού πλούσιο σε πυρίτιο.

Αυτό το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.

Εξετάσαμε όλες τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό τεκμηριωμένων δραστικών ουσιών, σε βιοδιαθέσιμες μορφές, στα αποτελεσματικά επίπεδα, σε ένα προϊόν.

Εάν ανησυχείτε για την υγεία των οστών, τότε δώστε στα οστά σας την υποστήριξη που χρειάζονται με το Holland & Barrett Expert Multi Action Bone Support.

Βασικά θρεπτικά συστατικά σε αυτό το συμπλήρωμα υποστήριξης των οστών

  • Αυτή η φόρμουλα πολλαπλής δράσης περιέχει υψηλά επίπεδα βασικών βιταμινών και μετάλλων υποστήριξης των οστών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D, της βιταμίνης Κ, του ασβεστίου, του μαγνησίου, του ψευδαργύρου και του μαγγανίου, για να παρέχει την απόλυτη υποστήριξη των οστών.
  • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και στην απορρόφηση του ασβεστίου. Η βιταμίνη Κ, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.
  • Αυτό το συμπλήρωμα περιλαμβάνει τη μορφή MK7 της βιταμίνης Κ2, η οποία είναι η πιο εύκολα χρησιμοποιούμενη από τον οργανισμό. Η βιταμίνη Κ και η βιταμίνη D βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το ασβέστιο φτάνει στο σημείο όπου χρειάζεται περισσότερο στα οστά.
  • Περιέχει επίσης εκχύλισμα μπαμπού και κόκκινα φύκια. Το μπαμπού είναι πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου, το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό των οστών. Το διοξείδιο του πυριτίου είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένο στα νεαρά οστά, αλλά αρχίζει να μειώνεται όταν τα οστά μεγαλώνουν.
  • Το ασβέστιο από κόκκινα φύκια είναι ένα συμπλήρωμα ασβεστίου φυσικής προέλευσης, το οποίο περιέχει βασικά ιχνοστοιχεία και είναι ήπιο για το στομάχι.
  • Η υψηλή ισχύς αυτού του συμπληρώματος και η βιοδιαθεσιμότητά του σημαίνει ότι απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό και μπορεί να πιάσει αμέσως δουλειά. Ο ρόλος των οστών μέσα στο σώμα
  • Τα οστά είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στο ανθρώπινο σώμα και, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα οστά στο σώμα υγιή.
  • Υπάρχουν 206 από αυτά που συνθέτουν τον ανθρώπινο σκελετό και περιέχουν την πλειονότητα των αποθεμάτων ασβεστίου του σώματος.
  • Ο σκελετός συμβάλλει στη συγκράτηση του σώματος, παρέχοντας δομή και σχήμα στο σώμα.
  • Καθώς μεγαλώνουμε, όπως και με άλλα μέρη του σώματός μας, τα οστά μας μπορεί να αρχίσουν να αλλάζουν. Μπορεί να χάσετε οστική μάζα ή πυκνότητα και μπορεί να αποδυναμωθούν και να σπάσουν ευκολότερα. Χάνουν επίσης ασβέστιο και άλλα μέταλλα και γι' αυτό είναι καλή ιδέα να τα διατηρείτε αναπληρωματικά.
Λήψη συμπληρώματος υποστήριξης των οστών

Φυσικά, μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε από αυτές τις βιταμίνες ή τα μέταλλα σε συμπλήρωμα διατροφής από μόνα τους, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη στήριξη των φυσιολογικών οστών σε ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής.

Πάρτε τέσσερις από αυτές τις ταμπλέτες Holland & Barrett Expert Multi Action Bone Support την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Αυτό το συμπλήρωμα είναι κατάλληλο τόσο για vegans όσο και για χορτοφάγους.
Διατροφικές Πληροφορίες
Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28478/23-03-2023
Συστατικά

Συστατικά:

Ανθρακικό ασβέστιο, Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), οξείδιο του μαγνησίου, μηλικό μαγνήσιο, κιτρικό μαγνήσιο, κόκκινα φύκια (Lithothamnium sp. ) (φύκια) (17% ασβέστιο), διγλυκινικό ασβέστιο, διγλυκινικό μαγνήσιο, κιτρικό ασβέστιο, γλασαριστικός παράγοντας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη), αντιπηκτικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο, Διοξείδιο του πυριτίου), εκχύλισμα μπαμπού, δισγλυκινικός ψευδάργυρος, βορικό νάτριο, δισγλυκινικό μαγγάνιο, βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), βιταμίνη Κ (μενακινόνη), υγραντικό (γλυκερίνη), δισγλυκινικός χαλκός.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 4 δισκία την ημέρα, κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τα αναφερόμενα

Πρόσθετες Πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans