H&B Expert Good Day 60 Capsules - 1
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 2
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 3
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 4
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 5
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 1
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 2
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 3
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 4
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 5

H&B Expert Good Day Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 60caps

από [H&B Expert]

0061047

24,99
19,99
H&B Expert Good Day 60 Capsules - 1
H&B Expert Good Day Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 60caps

H&B Expert Good Day Συμπλήρωμα για τον Ύπνο 60caps

H&B Expert

24,99
19,99
Περιγραφή

Παρουσιάζουμε τη σειρά H&B Expert Sleep:

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία και την ψυχική μας ισορροπία, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε στιγμές που ο καλός ύπνος δεν έρχεται τόσο φυσικά όσο θα θέλαμε. Οι αιτίες μπορεί να κυμαίνονται από το να έχουμε μια πολυάσχολη ζωή και ένα πολύ απασχολημένο μυαλό μέχρι απλά να ξεφύγουμε από μια καλή ρουτίνα ύπνου. Η σειρά H&B Expert Sleep έχει αναπτυχθεί για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο της ρουτίνας του ύπνου σας µε φυσικό τρόπο. Χρησιµοποιήστε όλη τη σειρά µαζί ή επιλέξτε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας για ύπνο. Τι είναι το Expert Good Day; Δυσκολεύεστε μετά από έναν κακό βραδινό ύπνο; Οι κάψουλες Good Day της H&B λειτουργούν σε αρμονία με το σώμα σας για να υποστηρίξουν όλη την ημέρα την ενέργεια τη μνήμη, την προσοχή και τη συγκέντρωση - ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα που έρχεται. Συντίθεται με κλινικά μελετημένο Neumentix™, ένα εκχύλισμα δυόσμου καθώς και Bacopa, Ginseng και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β.

  • Υποστηρίζει όλη την ημέρα την ενέργεια, τη μνήμη, την προσοχή και τη συγκέντρωση
  • Σας βοηθά να ανακτήσετε τον έλεγχο της ρουτίνας του ύπνου σας με φυσικό τρόπο

Τι το κάνει Expert;

Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να συμβαδίζουν με τα τελευταία προϊόντα και συστατικά στον τομέα της υγείας και της ευεξίας, γι' αυτό θέλαμε να κάνουμε λίγη από τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις των ειδικών διατροφολόγων μας για να εξετάσουμε μια σειρά επιστημονικών μελετών και να συγκεντρώσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα που προσφέρουμε. Η σειρά H&B Expert αποτελείται από προϊόντα που περιλαµβάνουν τις πιο προηγµένες φόρµουλες συστατικών µας και δεν θα µπορέσετε να τα βρείτε πουθενά αλλού.

Επιμεληθήκαμε προσεκτικά αυτή τη σύνθεση Expert Good Day, ώστε να περιλαμβάνει μερικά από τα πιο προηγμένα συστατικά που βοηθούν να χαλαρώσετε και να υποστηρίξετε έναν καλό νυχτερινό ύπνο. Ο συνδυασμός κλινικά μελετημένων συστατικών περιλαμβάνει το Neumentix™.

  • Συντίθεται με κλινικά μελετημένο Neumentix™, που περιέχει πολυφαινόλες δυόσμου και ένα μείγμα φυτικών πολυφαινολών.
  • Ένα εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο σύμπλεγμα Β υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια και μειώνει την κούραση και την κόπωση.
  • Η Bacopa Monneri υποστηρίζει τη μνήμη, την προσοχή και την εστίαση.

Συστατικά

Συστατικά:

Neumentix (εκχύλισμα δυόσμου), εκχύλισμα Bacopa (Bacopa monniera) , κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus), αντιπηκτικά (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου), Φουμαρικό σίδηρο, Νιασίνη (νικοτιναμίδιο), Παντοθενικό οξύ (d-παντοθενικό ασβέστιο), Βιταμίνη Β6 (φωσφορική πυριδοξάλη 5′), Βιταμίνη Β2 (5'-φωσφορική ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη), Φολικό οξύ (L-μεθυλοφωλικό ασβέστιο), Βιοτίνη (d-βιοτίνη), Βιταμίνη Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Πάρτε 2 κάψουλες/κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση.

Συμβουλευτικές Πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει. Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος, εάν ληφθεί σε υπερβολική ποσότητα, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28476/23-03-2023

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegan & Vegetarian