Διάλεξε 2 προϊόντα και πάρε το 2ο με -50% δες εδώ
Holland & Barrett Manuka Honey Tonic + Propolis, Thyme, Apple Cider Vinegar, Vit C & Zinc 200ml Liquid - 1

Holland & Barrett Μέλι Μάνουκα Πρόπολη και Βιταμίνες 200ml

από [Holland & Barrett]

0049889

17,95
Holland & Barrett Manuka Honey Tonic + Propolis, Thyme, Apple Cider Vinegar, Vit C & Zinc 200ml Liquid - 1
Holland & Barrett Μέλι Μάνουκα Πρόπολη και Βιταμίνες

Holland & Barrett Μέλι Μάνουκα Πρόπολη και Βιταμίνες 200ml

Holland & Barrett

17,95
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με μονοανθικό και πολυανθικό μέλι μανούκα, μηλόξυδο, βιταμίνη C, πρόπολη, θυμάρι, βιοτίνη, βιταμίνη D.

Το Holland & Barrett Manuka Honey Tonic + Propolis, Thyme, Apple Cider Vinegar, με βιταμίνη C και ψευδάργυρο μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μέλι Manuka μαζί με πρόπολη, θυμάρι, μηλόξυδο, με βιταμίνη C και ψευδάργυρο
  • Κατάλληλο για vegetarians

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος;

  • Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πρόπολη περιέχει περισσότερες από 300 ενώσεις, κυρίως πολυφαινόλες γνωστές ως φλαβονοειδή
  • Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται σε πολυάριθμες διεργασίες μέσα στο ανθρώπινο σώμα και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για την υγεία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, βοηθώντας στη διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας του. Ο ψευδάργυρος μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές ουσίες
  • Αυτό το εύκολο στη λήψη υγρό παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό μετάλλων και φυσικών συστατικών για να δώσει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα ένα χέρι βοήθειας. Πάρτε μία δόση των 10ml και αφήστε τα ισχυρά συστατικά να δράσουν αμέσως

200ml πόσιμο υγρό

Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε 5ml περιέχουν: %NRV (ΣΗΠ)*
πολυανθικό μέλι μανούκα 800 mg**
μονοανθικό μέλι μανούκα 500 mg**
μηλόξυδο σε σκόνη 100 mg**
βιταμίνη C 80 mg (100%*)
πρόπολη 25 mg**
εκχύλισμα θυμαριού (4:1)
αντιστοιχεί σε:
10 mg**
θυμάρι 40 mg**
βιοτίνη 50 μg (100%*)
βιταμίνη D 5 μg (200 I.U.) (100%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 120850/14-11-2022
Συστατικά

Συστατικά:

Νερό, πολυανθικό μέλι μανούκα, μονοανθικό μέλι μανούκα, μηλόξυδο σκόνη, βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο), πρόπολη, σταθεροποιητής (κόμμι ξανθάνης), εκχύλισμα θυμαριού (Thymus vulgaris L.), βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), Βιοτίνη (D-βιοτίνη).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 5ml ημερησίως κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν ενδείκνυται για άτομα κάτω των 18 ετών.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο, μακριά από το ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 μηνών. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Pescatarians